ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

«Το Κτήμα» συνεχίζεται

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2018 16:05

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι παραστάσεις στο «Θέατρο του Μύλου», για πέμπτη συνεχή εβδομάδα, με τη σατιρική κωμωδία του Λάκη Λαζόπουλου «Το Κτήμα» σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου. Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι κι αυτή που διανύουμε θα δοθούν και πάλι δύο λαϊκές παραστάσεις με το μειωμένο εισιτήριο των 5 ευρώ, αυτές που δίνονται κάθε Τετάρτη βράδυ στις 9 μ.μ και κάθε Σάββατο στις 6 το απόγευμα.

Έτσι λοιπόν το πλήρες πρόγραμμα των παραστάσεων και αυτής της εβδομάδας, είναι: Τετάρτη (Λαϊκή Βραδ. με γεν.είσοδο: 5 ευρώ), Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο στις 6 μ.μ (Λαϊκή απογ: με γεν.είσοδο: 5 ευρώ ) και βραδινή στις 9 μ.μ. και Κυριακή στις 7.30 μ.μ Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 8  ευρώ, κανον: 10  ευρώ, (Φοιτ, Ανέργ, ανω 65 ετών): 5  ευρώ. Ισχύουν εισιτήρια Ο.Γ.Α Το σκηνικό και τα κοστούμια είναι του Άγγελου Μέντη και τους ρόλους ερμηνεύουν με αλφαβητική σειρά οι ηθοποιοί: Χρηστος Κορδελάς, Αστέρης Κρικώνης, Αγγελική Λεμονή, Νίκος Μαγδαληνός, Δημήτρης Όντος, Αλίκη Τσάκου.
-Οι κρατήσεις θέσεων και η προπώληση εισιτηρίων, γίνονται καθημερινά, ώρες: 10 π.μ - 1 μ.μ, στα Γραφεία του «Θεσσαλικού Θεάτρου- Κεντρικό κτίριο: «Μύλος Παππά» 2ος όροφ.- τηλ: 2410-533417 και τις ημέρες παραστάσεων και από τις 7 το απόγευμα στο ταμείο του «Θεάτρου του Μύλου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass