ΕΠΕΥΦΗΜΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ

Χειροκρότημα για τη Μουσική Σχολή Αγιάς

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2015 14:14

 

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε», του Νίκου Γουργιώτη)

Την πρόοδο των παιδιών τους είχαν την ευκαιρία να δουν και να θαυμάσουν οι γονείς των σπουδαστών της Μουσικής Σχολής του Δήμου Αγιάς μέσα από μια εξαιρετική μουσική εκδήλωση που πραγματοποιή­θηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο Πολιτιστικό Κέντρο «Χρυσαλλίδα» της Αγιάς.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε άψογα από τη Μουσική Σχολή και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου, «Καλυψώ», ενώ ο κόσμος, που κα­τέκλυσε την αίθουσα «Αλέξανδρος Αλεξούλης», καταχειροκρότησε την προσπάθεια όλων των συμμετεχόντων.

Στη σκηνή παρουσιάστηκαν οι τάξεις μπουζουκιού του Π. Σδράλη, βιολιού του Λ. Γάλλου, κιθάρας του Θ. Αθανασέλου, αρμονίου της Δ. Μπουρντένα, πιάνου της Γ. Μπαράκου, ενώ την παράσταση έκλεψαν τα παιδάκια της προωδειακής τάξης της Δ. Μπουρντένα.

Χαιρετισμό απηύθυναν η διευθύντρια της Σχολής κ. Γιούλη Μπα­ράκου και ο πρόεδρος της «Καλυψώ» Βασίλης Βαλάρης. Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών», μεταξύ άλλων, η αντιδήμαρχος Αγιάς Χριστίνα Γι­αννουλέα, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβού­λιο Γρηγόρης Καλαγιάς, ο δημοτικός σύμβουλος Θεόδωρος Σουλιώτης και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγιάς Ζάχος Μπατζιόλας.

  

 


  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass