ΜΕ ΤΟΥΣ DIRTY GRANNY TALES

Didi’s Son στο ΔΩΛ

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2018 19:42

Οι Dirty Granny Tales, έρχονται στη Λάρισα για να παρουσιάσουν την παράσταση «Didi’s Son» την Πέμπτη 1 Μαρτίου στις 8.30 το βράδυ στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Οι Dirty Granny Tales είναι Έλληνες καλλιτέχνες που ξενιτεύτηκαν στο Βερολίνο προκειμένου να μπορέσουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά. Να δημιουργούν ήχους και εικόνες μέσα από τρομακτικά παραμύθια, τα οποία φροντίζουν να παρουσιάζουν με άρτιο τρόπο συχνά πυκνά και στην Ελλάδα. Στόχος τους σε όλες τις παραστάσεις τους είναι να σκάψουν βαθιά και να αποκαλύψουν τα ανθρώπινα ένστικτα, απομυθοποιώντας το τι είναι καλό και κακό, άσχημο και όμορφο. Μουσικοί, χορευτές, μαριονέτες, animation, όλα συνυπάρχουν και συνδυάζονται προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία στους θεατές.
Οι επιρροές τους κυμαίνονται από Dark Circus, Freak Shows, Black Metal, Τιμ Μπάρτον, Τομ Γουέιτς, Κλάους Νόμι, Residents, Tiger Lillies και πολλά άλλα. Η παράσταση Didi’s Son ανανεωμένη, δοσμένη μέσα από μία άλλη οπτική γωνία, εμπλουτισμένη με καινούργια acts on stage και animations περιοδεύει στην Ελλάδα το Μάρτιο του 2018. Το Didi’s Son πραγματεύεται την ερωτική έλξη του παραμυθά για την πρωταγωνίστρια του έργου του. Ο καρπός του έρωτά τους θα φέρει στο φανταστικό κόσμο έναν απόγονο που δεν ανήκει εκεί, ούτε όμως στο δικό μας κόσμο. Είναι μισός φανταστικός μισός αληθινός.
Στο ρόλο του Mouldbreath (κιθάρα, μαντολίνο, φωνή) ο Σταύρος Μητρόπουλος, Worm Eaten Vagus (μπάσο, πνευστά, μεταλλόφωνο, δεύτερη φωνή) Θάνος Μητρόπουλος, Shake Teeth (πιάνο, δεύτερη φωνή) Χριστίνα Συριοπούλου, Heart Beat Zero (κρουστά) Mιχάλης Κασβίκης.
Χορός, χειρισμός κούκλας - Εριφύλη Δαφέρμου, χειρισμός κούκλας - Σταύρος Ψιλάκης. Μόνο για ενήλικες.
Τιμή εισιτηρίου 5€. Την εκδήλωση διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass