«Μικρές Στιγμές»… μ’ ένα κλικ

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2015 13:38

 

Το διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό fmag και η Φωτογραφική ομάδα fplus παρουσιάζει την ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Μικρές Στιγμές». Η έκθεση θα φιλοξενηθεί , στον υπόγειο εκθεσιακό χώρο του kaveh kanes, (Ασκληπιού 38, Λάρισα) και θα διαρκέσει, από αύριο Τρίτη 23 Ιουνίου έως και Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015. Στην έκθεση παρουσιάζουν δουλειά τους οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου φωτογραφίας με θέμα «Εισαγωγή στις Βασικές Αρχές της Φωτογραφίας» που διοργανώθηκε την περίοδο 2014-2015 από το διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό fmag, τη Φωτογραφική ομάδα fplus και με τη συνεργασία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων. Στην έκθεση συμμετέχουν:
Βαγγέλης     Βαρδάκας, Αλέξης            Γκόνης, Μαρία       Γκουντουβά, Αγγελική Θεοδοσίου, Ιωάννα          Θεοδωρίκα, Χρήστος       Καραγιαννίδης, Ξενοφών           Κούκος, Μαριανίκη             Κράβαρη, Χρυσούλα        Κωστάκου, Αντιγόνη        Ντελή, Γιώργος      Πουτόκας, Νίκη Σαρακατσιάνου, Νίκος    Σκούρας, Σταυρούλα       Τζιώλια, Βασίλειος            Τρικάλης και Άννα             Τσιαπλή. Επιμέλεια έκθεσης: Ανδρέας Κατσάκος. Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Κυριακή 7-10μ.μ.
Τα έσοδα που θα προκύψουν από την πώληση των φωτογραφιών θα δοθούν στο Κέντρο Προστασίας Ατόμων με Αναπηρία «Ο ΑΡΙΣΤΕΥΣ» http://www.oaristeas.gr/

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass