«Μαμαδίστικη Αυτοκρατορία» στο ΔΩΛ

* Σήμερα από την Παιδική Εικαστική Σκηνή

Δημοσίευση: 23 Απρ 2018 15:00

Όπως κάθε Άνοιξη, εδώ και 26 χρόνια, έτσι και φέτος η Παιδική Εικαστική Σκηνή της Κάκιας Χαλήμαγα-Χατζή ανεβάζει ένα έργο για τους μαθητές της Α/βάθμιας Εκπαίδευσης με ελεύθερη είσοδο, σήμερα Δευτέρα 23, αύριο 24 και μεθαύριο 25 Απριλίου στο Δημοτικό Ωδείο στις 7 το απόγευμα.

Το φετινό έργο, που φέρει τον τίτλο «Μαμαδίστικη Αυτοκρατορία» είναι αφιερωμένο στις μανούλες όλου του κόσμου, παίζεται από παιδιά για παιδιά και παρουσιάζεται σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και με τη στήριξη της Δημιουργικής Πόρτας.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ

«Στα μάτια της Όλγας η μητέρα της λάμπει σαν βασίλισσα σε Μαμαδίστικη Αυτοκρατορία, όπου δίνει εντολές σα να γράφει νόμους. Αυτή η συμπεριφορά κάνει την Όλγα να φύγει προς αναζήτηση νέας μαμάς. Στο ταξίδι της συναντά τον επαναστάτη Τζίτζι που με το μαγικό ψαλιδάκι του ζωντανεύει τα παραμύθια ενός τεράστιου βιβλίου, που είναι και το σκηνικό του έργου. Μετά από διάφορες περιπέτειες η μικρή Όλγα καταλήγει πως η Μαμαδίστικη Αυτοκρατορία είναι της ζωής της οι ρίζες, που τη στηρίζουν και τη μεγαλώνουν και τίποτα δεν αξίζει όσο αυτή».

Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι της Κάκιας Χαλήμαγα-Χατζή. Παίζουν οι μαθήτριες: Θεανώ Γρηγορίου, Δάφνη Γκουνταροπούλου, Μαρία-Ξένια Καλλιώρα, Κατιάνα Ευσταθίου, Βάλια Ζυκήρη, Ελένη Καραδήμου, Κατερίνα Μπαργιώτα, Αλεξάνδρα Μπατζοπούλου, Εριέτα Ντούφα, Έλενα Πιτσίλκα και Φένια Τσαδήμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass