Γιορτάζουν 30 χρόνια οι «Πυξ Λαξ»

*Στη Λάρισα στις 8 Ιουνίου στο στάδιο Αλκαζάρ

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2018 15:32

Οι Πυξ Λαξ επιστρέφουν για να γιορτάσουν 30 απίστευτα χρόνια από την ίδρυσή τους, την Παρασκευή 8 Ιουνίου στο Στάδιο Αλκαζάρ.

Έρχονται από το παρελθόν, φέρνοντας άπειρη αγάπη για να την προσφέρουν στο μέλλον μας, στήνοντας μεγάλες συναυλίες - γιορτές, αφιερωμένες στους χιλιάδες οπαδούς τους. Γιατί, «οι παλιές αγάπες» δεν χάνονται ποτέ και επιστρέφουν όταν τις χρειαζόμαστε, για να μας δώσουν ξανά ζεστασιά και φως.

Τα 30 χρόνια από την ίδρυση του γκρουπ είναι μια αφορμή για γιορτή. Είναι ένα ιστορικό συγκρότημα το οποίο διέγραψε μία πορεία, που στιγμάτισε την ελληνική νεολαία, αλλά και όλους τους «ανησυχούντες» των '90s και δημιούργησε τη δική του σχολή, την οποία ακολουθούν πιστά πολλά συγκροτήματα τα τελευταία χρόνια.

Εκτός από τους Φίλιππο Πλιάτσικα και Μπάμπη Στόκα, η μπάντα θα απαρτίζεται από μουσικούς που βρέθηκαν από την αρχή δίπλα στο συγκρότημα τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Γιώργο Γιαννόπουλο στα τύμπανα και τον Νίκο Γιαννάτο στο μπάσο. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες από την τεράστια δισκογραφία τους, τραγούδια που αγαπήθηκαν και τραγουδιούνται εδώ και 30 χρόνια

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 12 ευρώ αρένα και 15 ευρώ κερκίδες, ταμείο: 14 ευρώ αρένα, 17 ευρώ κερκίδες. Σημεία Προπώλησης: Snuff Tobacco Store: Φιλελλήνων 53Α στο Φρούριο και Κουμουνδούρου 1, τηλέφωνο: 2410 531750, Δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Καταστήματα Cosmote, www.tickethouse.gr. Χορηγός επικοινωνίας: Εφημερίδα «Ελευθερία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass