Κουκλοπαραστάσεις για μικρούς και μεγάλους

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 4o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2018 15:22

Οι Λαρισαίοι αγαπούν το κουκλοθέατρο και το απέδειξαν για ακόμα μια φορά συμμετέχοντας σε δράσεις και παρακολουθώντας παραστάσεις στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου Λάρισας, που ολοκληρώνεται σημερα Κυριακή και διοργάνωσαν η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων και o Δημοτικός Κουκλοθίασος Τιριτόμπα, στο Μύλο του Παππά.

Το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής: 10 π.μ. -12 μ. "Η Παρδαλή Καμήλα". Εργαστήριο από τον θίασο Τεχνόπολις – Χανιά (Μουσείο Κούκλας). Εργαστήριο κατασκευής μαριονέτας για παιδιά με απλά καθημερινά αντικείμενα. Απαραίτητη η προσέλευση στην ώρα έναρξης.

12 μ. "Ο κυνηγός και... το πετειναράκι". Ομάδα Ιωάννας Μαμακούκα – Θεσσαλονίκη (Κουκλοθέατρο στο Μύλο). Στο γεωργιανό παραμύθι, " Ο κυνηγός" , ο άνθρωπος μεταμορφώνεται σε διαφορετικά ζώα: άλογο, σκύλος... καθώς περνάει από τα διαφορετικά στάδια της ζωής του. Στο ευτράπελο ελληνικό παραμύθι "Το πετειναράκι" , το αγαπημένο πουλερικό της ελληνικής υπαίθρου αντικαθιστά τον άνθρωπο και φέρνει σε πέρας ... επικίνδυνες αποστολές!

6 μ.μ. "Καρνάγιο". Καλλιτεχνική ομάδα "Καρυδότσουφλο"- Αθήνα (Κουκλοθέατρο στο Μύλο). Ο Γρηγόρης μεγαλώνει σε ένα Καρνάγιο. Μία βάρκα που ψάχνει τον καπετάνιο της μεγαλώνει μαζί του. Σύντομα θα ανακαλύψουν αυτό που τους συνδέει.

7 μ.μ. "Τα τρία γουρουνάκια". Δημοτικός Κουκλοθίασος Τιριτόμπα (προαύλιος χώρος Μύλου). Μία θεότρελη κουκλοθεατρική διασκευή του γνωστού παραμυθιού που αγαπήθηκε πολύ από τους φίλους του κουκλοθέατρου.

9 μ.μ. « Ήμουν μια φορά». Ομάδα Κουκλοθεάτρου " Νευρόσπαστον" – Θεσσαλονίκη (Κουκλοθέατρο στο Μύλο). Ένα ταξίδι σε μέρη που βρεθήκαμε και με ανθρώπους - κούκλες που συναντήσαμε. Ήμουν μια φορά Παρίσι, Πεκίνο, Κωνσταντινούπολη, Λίμα.

Σε όλες τις εκδηλώσεις και τις παραστάσεις η είσοδος είναι ελεύθερη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass