Κοιτίδα πολιτισμού για παιδιά και εφήβους

ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2018 15:00

Σήμερα Τρίτη 29 Μαΐου στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου παιδικού- εφηβικού τμήματος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λάρισας, από τον δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των εγκαινίων θα βραβευτούν οι φορείς και οι Λαρισαίοι συγγραφείς της παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας, με τους οποίους συνεργάζεται η Δημοτική Βιβλιοθήκη όλα τα χρόνια της λειτουργίας της.

Η Παιδική Βιβλιοθήκη στεγάζεται στον τρίτο όροφο στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο και διαθέτει πλούσια συλλογή: παιδικών - εφηβικών βιβλίων λογοτεχνίας, γνώσεων, πληροφοριακά, κόμικς, ξενόγλωσσα, επιτραπέζιων παιχνιδιών και ταινιών DVD. Στον χώρο της βιβλιοθήκης πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, βιβλιοπαρουσιάσεις, εκπαιδευτικά εργαστήρια και δράσεις για παιδιά και εφήβους, ενώ λειτουργεί και Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης. Η βιβλιοθήκη είναι μέλος του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας. Πληροφορίες: Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας, "Χατζηγιάννειο" Πνευματικό Κέντρο, Ρούσβελτ 59, τηλ.: 2410671173, e-mail: vivliodimos@hotmail.gr, facebook: @Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα και Πέμπτη 2 μ.μ. - 8 μ.μ. και Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή 8 π.μ. – 2 μ.μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass