«Εκλεψα τη ζωή μου κι έφυγα»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Γ. ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2018 17:32

Παρουσιάστηκε προχθές στο «Χατζηγιάννειο» το βιβλίο του Γιώργου Ι. Κουτσογιάννη «Εκλεψα τη ζωή μου κι έφυγα». Για το βιβλίο μίλησαν οι Φωτεινή Οικονόμου (εκπαιδευτικός ΜΑ. Θεολογίας - συγγραφέας), Θεοδώρα Λάμπρου - Φορφόλια (δικηγόρος), Αθανασία Μπλέτσα (εκπαιδευτικός Α’/βάθμιας).

Η Φωτεινή Οικονόμου επισήμανε ότι «ο συγγραφέας περιγράφει το ταξίδι του πρωταγωνιστή με τρόπο γλαφυρό και απλό: ο αναγνώστης γίνεται “θεατής” σκηνών οι οποίες διαδραματίζονται μπροστά του. Οι περιγραφές και οι διάλογοι είναι τόσο παραστατικοί ώστε δημιουργούν την εντύπωση ότι πρόκειται για σενάριο θεατρικού έργου ...», ενώ ο εκδότης-συγγραφέας Δημήτρης Σωτηρόπουλος τόνισε «αλήθεια, πόσες φορές έχουμε πει ότι θα αλλάξουμε ζωή, ξεφεύγοντας από ό,τι μας στενοχωρεί; Αυτό ακριβώς κάνει ο Γιώργος Περγάντος, κεντρικός ήρωας του μυθιστορήματος, που αποφασίζει να αφήσει μια πετυχημένη καριέρα στο εξωτερικό και να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Ο συγγραφέας καταφέρνει να αποδώσει με απλότητα, αμεσότητα και χιούμορ, την καθημερινότητα του χωριού και τους ανθρώπους του». Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος κ. Έφη Τουφεξή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass