Αυλαία για το Φεστιβάλ Πηνειού

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2018 15:30

Επεσε χθες η αυλαία του Φεστιβάλ Πηνειού. Για τέσσερις μέρες δεκάδες χιλιάδες Λαρισαίοι κατέβηκαν στην κοίτη του ποταμού, συμμετείχαν στις πολλές δράσεις και απόλαυσαν αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Πάνος Σάπκας μίλησε στην «Ε» και έκανε μια αποτίμηση της τετραήμερης αυτής γιορτής. «Κάθε φορά λέμε ότι δεν γίνεται καλύτερα, αλλά τον επόμενο χρόνο διαπιστώνουμε ότι κι όμως γίνεται. Φέτος κατέβηκε στην κοίτη πολύ περισσότερος κόσμος, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως πάρα πολλοί άνθρωποι κατέβηκαν για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ. Πρέπει να σταθούμε όμως σε δύο σημεία: Ότι το Φεστιβάλ εξελίχθηκε σε ένα πανευρωπαϊκό φεστιβάλ μουσικής με πολλά και σημαντικά ονόματα της εγχώριας και διεθνούς μουσικής σκηνής και ότι οι φορείς που συμμετείχαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, έγινε κοινό κτήμα η αντίληψη πως μόνο με διάδραση μπορεί να πάει μπροστά το Φεστιβάλ. Ήρθαν στη Λάρισα άνθρωποι απ’ όλη την Ελλάδα, από Βόλο, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Θεσσαλονίκη και αλλού μόνο για να συμμετάσχουν στη γιορτή αυτή. Φυσικά δεν πρέπει να παραβλέπουμε το γεγονός πως όλες αυτές οι δράσεις κι όλη αυτή η μουσική προσφέρονται σ’ όσους κατεβαίνουν στον Πηνειό εντελώς δωρεάν!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass