Εκθεση Χριστοφοράκη στη Λάρισα

ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΚΑΛΕΡΙ ΜΑΡΓΩΝΗ ΕΩΣ ΤΙΣ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ

Δημοσίευση: 01 Ιουλ 2018 15:33

Στην γκαλερί Μαργώνη (Αθανασίου Διάκου 11) φιλοξενούνται από τις 5 Ιουνίου έργα του εικαστικού Νικόλα Χριστοφοράκη. Στην έκθεση αυτή παρουσιάζονται έργα του ζωγράφου που καλύπτουν μια διαδρομή δέκα ετών, από το 2008 έως σήμερα. Eνα πέρασμα από την ισορροπία μεταξύ νοήματος και ανοησίας, (πρώτη ατομική έκθεση το 2008 στην ART SA στο Βουρκάρι της Κέας), στον διακοσμητικό χώρο της Ιαπωνικής ζωγραφικής.


Από το παραμύθι, στη μορφή ως φορέα πληροφοριών. Το δέντρο της αντίληψης της γνώσης, το μάτριξ και την επαναφορά στην εικόνα του ευάλωτου της γυναικείας ύπαρξης, ως άλλο μυστήριο σ’ έναν κόσμο ανασφαλή που μεταβάλλεται επικίνδυνα.
«...Το αντικείμενο της ενασχόλησής μου στάθηκε πάντα ο άνθρωπος. Η ρευστότητα της πραγματικότητας και η ύπαρξή του μέσα σε αυτή.
Το ταξίδι μου στην τέχνη ξεκίνησε σαν μια αναζήτηση για έναν πνευματικό δρόμο το 1986, μέσα από την πειθαρχεία που όρισε το σχέδιο, έναν δρόμο προς την αυτογνωσία και ένα εργαλείο δημόσιου λόγου.
Τα έργα που έχουμε τη δυνατότητα να δούμε ως επί το πλείστον είναι σε μεγάλες διαστάσεις. Παρουσιάζουν μια ποικιλία ύφους, ανάλογα με την περίοδο, το θέμα και τα ζητήματα που με απασχόλησαν» επισημαίνει στην «Ε» ο εικαστικός κ. Νικόλας Χριστοφοράκης.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 6 Ιουλίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass