«Μυρμηγκοϊστορίες» στη Νίκαια

ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2018 15:20

Στον δροσερό κήπο του Νηπιαγωγείου της Νίκαιας αύριο Δευτέρα η Κινηματογραφική Λέσχη Νίκαιας προβάλλει την παιδική ταινία “Μυρμηγκοϊστορίες” . Η είσοδος είναι δωρεάν και η προβολή είναι στις 9:15 μ.μ.

Λίγα λόγια για το έργο: Ο Λούκας Νικλ είναι ένα μοναχικό δεκάχρονο αγόρι. Δεν έχει φίλους και είναι συνεσταλμένος, πράγμα που τον κάνει εύκολο στόχο για τον νταή της γειτονιάς. Ο συσσωρευμένος θυμός του Λούκας εκτονώνεται πάνω στα ανυπεράσπιστα μυρμήγκια της αυλής του σπιτιού του!

Έτσι, γίνεται γνωστός στην αποικία των μυρμηγκιών ως ο Λούκας ο Καταστροφέας! Ο Ζοκ, ο μάγος των μυρμηγκιών, τελειοποιεί ένα μαγικό φίλτρο. Στρέφοντάς το εναντίον του Λούκας, ο πιτσιρικάς συρρικνώνεται και παίρνει το μέγεθος των μυρμηγκιών! Με αυτόν τον τρόπο, τα μυρμήγκια απαλλάσσονται από έναν εχθρό τους. Με μοναδική του σύμμαχο την καλόκαρδη νοσοκόμα των μυρμηγκιών, Χόβα, ο Λούκας πρέπει να μάθει να συμπεριφέρεται ως μυρμήγκι για να κερδίσει την αποδοχή τους. Έτσι, θα προσπαθήσει να διεκδικήσει την ελευθερία του και την δυνατότητα να επανέλθει στο φυσικό του μέγεθος. Και στην πορεία θα καταλάβει πόσο σημαντικό είναι να αποτελείς μέρος μιας κοινωνίας που λειτουργεί σε αγαστή σύμπνοια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass