«Τέλειοι Ξένοι»

Στο θερινό σινεμά από σήμερα και μέχρι την Παρασκευή

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2018 15:30

Την ιταλική κομεντί «Τέλειοι Ξένοι» (Perfetti Sconosciuti), θα προβάλλει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας, από σήμερα Δευτέρα 30 Ιουλίου έως την Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018 στις 10 μ.μ., στον θερινό κινηματογράφο «Μπαρμπής Βοζαλής» στο Μύλο του Παππά.

Η 8η μεγάλου μήκους ταινία που σκηνοθετεί ο Πάολο Τζενοβέζε, είναι μια έξυπνη σάτιρα της σύγχρονης (μικρο)αστικής ηθικής με δυόμισι εκατομμύρια Ιταλούς θεατές και Ντονατέλο (τα ιταλικά Όσκαρ) καλύτερης ταινίας και σεναρίου.

Η ιστορία της εκτυλίσσεται ένα βράδυ με έκλειψη σελήνης, όταν σε ένα φιλικό δείπνο, εφτά συνδαιτυμόνες, αποφασίζουν ν’ αφήσουν τα κινητά τους στο τραπέζι, μοιραζόμενοι εφεξής με τους υπολοίπους οτιδήποτε φτάνει σ’ αυτά. Τίποτε κρυφό από κανέναν!

Έχουν μυστικά από τους συντρόφους τους ή τους φίλους τους αυτοί οι συνηθισμένοι, καθημερινοί άνθρωποι; Ό,τι ακολουθεί είναι μια άλλοτε δραματική, άλλοτε κωμική, πάντα πικρή (και σε στιγμές πάει να γίνει τολμηρή) κριτική πάνω στο πόσο λίγο γνωρίζουμε ακόμη και τον άνθρωπο με τον οποίο μοιραζόμαστε τη ζωή μας και μαζί ένα κοινωνικό ψηφιδωτό που αποκαλύπτεται σιγά σιγά καθώς τινάζεται πάνω από την επιφάνεια των πραγμάτων η σκόνη της υποκρισίας και του ψέματος.

Πρόκειται για μια επίκαιρη ιδέα η οποία αναπτύσσεται μέσα από ένα πανέξυπνο σενάριο σε μια σαρκαστική καταγγελία για τη βαθιά κι απάνθρωπη υποκρισία των σύγχρονων σχέσεων, με ένα ανατρεπτικό φινάλε που στάζει φαρμάκι. Διάρκεια 97 λεπτά.

Γενική είσοδος 4 ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass