Ξεκινούν οι δράσεις του «Ξενώνα Ραψάνης»

ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2018 15:20

Η δημιουργική συνέργεια και η συνεργασία με καταξιωμένους φορείς αποτελεί τη βάση της φιλοσοφίας του «Ξενώνα Ραψάνης». Στο πλαίσιο αυτό, σχεδιάστηκαν και αύριο ξεκινούν οι καλοκαιρινές του δράσεις, για τις οποίες συμπράττει με τον Δήμο Τεμπών, το Μουσείο Οίνου και Αμπέλου και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ραψάνης, με τον Μορφωτικό Σύλλογο Ραψάνης, με τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Χορίαμβο", με το Δημοτικό Αστεροσκοπείο Λάρισας και με το Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας.

Ετσι αύριο Πέμπτη 2 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί για τους μικρούς φίλους του «Ξενώνα Ραψάνης» του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας του Α.Π.Θ. ένα απόγευμα ενεργοποίησης της σωματικής και συναισθηματικής έκφρασής τους, με την καθοδήγηση της ειδικής γυμνάστριας Έρσης Ρουμελιώτη. Αφετηρία: Κεντρική πλατεία Ραψάνης, ώρα 7.30 μ.μ. Η δράση προσφέρεται δωρεάν στα παιδιά.

«ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ»

Μεθαύριο Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018, στις 8.30 μ.μ., στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου Οίνου και Αμπέλου Ραψάνης θα διεξαχθεί μια σημαντική εκδήλωση διασύνδεσης του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας με το Μουσείο Οίνου και Αμπέλου Ραψάνης, με τίτλο «Διαχρονικές συναντήσεις», με πρωτοβουλία του Συλλόγου Φίλων του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας και τη συμβολή του «Ξενώνα Ραψάνης» του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας του Α.Π.Θ. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για το κοινό.

ΛΑΪΚΟ ΓΛΕΝΤΙ

Σε ένα αυθεντικό γλέντι λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής, με τους αγαπημένους και καταξιωμένους ερμηνευτές Δημήτρη Κοντογιάννη και Θεοδοσία Στίγκα προσκαλεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Ραψάνης, ο «Ξενώνας Ραψάνης» του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας, το Σάββατο 4 Αυγούστου 2018, στην Κεντρική πλατεία Ραψάνης.

Δύο σπουδαία ονόματα της λαϊκής σκηνής, με τεράστια πορεία και προσφορά στο ελληνικό τραγούδι, ο Δημήτρης Κοντογιάννης και η Θεοδοσία Στίγκα, με αναφορές στην προσωπική τους πλούσια δισκογραφία, αλλά και σε μεγάλους διαχρονικούς συνθέτες, υπόσχονται ένα αυθεντικό λαϊκό γλέντι, βασισμένο στον ανεξάντλητο πλούτο της παραδοσιακής μουσικής, του ρεμπέτικου και του λαϊκού τραγουδιού. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Ώρα έναρξης 10 μ.μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass