Χοροί

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2018 15:58

«Ο Μωριάς» διδάσκει παραδοσιακούς χορούς

Ο Σύνδεσμος Πελοποννησίων Λάρισας «Ο Μωριάς» από την 1η Οκτωβρίου προτίθεται να οργανώσει τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών για μικρούς και μεγάλους σε αίθουσα που θα παραχωρήσει ο Δήμος. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται και να δηλώνουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 6943-481448 (Ιωάννης Αλειφέρης).

Ο Μορφωτικός Λογγά χορεύει σήμερα

Σήμερα Σάββατο 4 Αυγούστου ο Μορφωτικός Σύλλογος Λογγά διοργανώνει τον ετήσιο χορό στην πλατεία του χωριού. Το ΔΣ του Συλλόγου προσκαλεί όλους τους φίλους και τους υπόσχεται μία ευχάριστη βραδιά με δημοτική και λαϊκή μουσική και με πολλές εκπλήξεις, ενώ θα υπάρχει πλούσια λαχειοφόρος. Είσοδος ελεύθερη.

Χοροεσπερίδα στη Μαρμαρίνη

Ο Α.Ο. «Χείμαρρος» Μαρμαρίνης διοργανώνει χοροεσπερίδα σήμερα Σάββατο 4 Αυγούστου στις 9 μ.μ., στην πλατεία της Μαρμαρίνης, με την ορχήστρα των Δημήτρη Μπέσσα και Χρήστου Φρουξυλιά.

Στην Κρήτη το χορευτικό του Αγίου Αχιλλίου

Το χορευτικό τμήμα του Αγίου Αχιλλίου θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια (1818-2018) από το μαρτύριο του Αγίου Γεδεών, που θα λάβουν χώρα στην Κρήτη, από σήμερα 4 έως 7 Αυγούστου 2018, με πρωτοβουλία της Ι.Μ. Καρακάλλου του Αγίου Όρους. Τα μέλη του χορευτικού του Αγίου Αχιλλίου, φορώντας παραδοσιακές στολές, θα συνοδεύσουν την τιμία Κάρα του Αγίου Γεδεών (φωτ.) στην Ι.Μ. Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου. Εκεί, στους Μαργαρίτες Ρεθύμνου, θα λάβουν χώρα πλούσιες λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του πολιούχου του Τυρνάβου, που συνδιοργανώνουν η αγιορείτικη Μονή Καρακάλλου και οι Ιερές Μητροπόλεις Λαρίσης και Ρεθύμνης. Μεθαύριο Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018, το απόγευμα το χορευτικό του Αγίου Αχιλλίου θα παρουσιάσει τοπικούς θεσσαλικούς χορούς σε μια τιμητική εκδήλωση μαζί με κρητικά χορευτικά συγκροτήματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass