ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Απολογισμός δράσεων των Σαρανταποριτών

Δημοσίευση: 18 Αυγ 2015 23:41

 

Σε απολογισμό των καλοκαιρινών δράσεων προχώρησε ο σύλλογος Απανταχού Σαρανταποριτών. Με την ολοκλήρωση του πολιτιστικού καλοκαιριού 2015 τα μέλη του συλλόγου σε ανακοίνωσή τους επισημαίνουν μεταξύ άλλων ότι «όταν στην αρχή της άνοιξης κάναμε τις πρώτες συναντήσεις μας για να οργανώσουμε τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού στο χωριό μας και όταν αργότερα ανακοινώσαμε το πρόγραμμα μας, κάποιοι ήταν παγερά αδιάφοροι, πολλοί μας επέκριναν και μας θεώρησαν ρομαντικούς και ονειροπόλους, πάρα πολλοί φοβήθηκαν, κάποιοι λίγοι μας περίμεναν στη γωνία και ελάχιστοι στάθηκαν δίπλα μας. Σήμερα μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος μας, είμαστε περήφανοι. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή στις εκδηλώσεις μας: Tο Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Σερβίων – Βελβεντου. Tο παιδικό εργαστήρι «Δημιουργική Πόρτα» της κυρίας Άννας Μανιάτη. Τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, την Ματούλα Ζαμάνη και τους μουσικούς του σχήματος, για τις μεγάλες στιγμές που μας χάρισαν με την συναυλία τους. Τους εθελοντές που την ημέρα της συναυλίας βοήθησαν, ώστε οι φίλοι του Θανάση, που ήρθαν στο χωριό μας, να εξυπηρετηθούν όσο καλύτερα γινόταν. Τους χορηγούς που μας βοήθησαν. Τον ακούραστο «εργάτη» σε όλες τις εκδηλώσεις μας Νικόλαο Ντάλλα. Τους απόδημους του χωριού μας για τον φωτογραφικό «θησαυρό» που έβγαλαν από τα συρτάρια τους. Τα εκατοντάδες άτομα που για 5η συνεχή χρονιά πήραν μέρος στην πεζοπορία μας, την γνωστή πλέον «Σαρανταπορεία». Τους συγχωριανούς μας που συμμετείχαν στο θεατρικό δρώμενο του Δημήτρη Ντάλλα «Ένας ξένος στο χωριό μας», τις γυναίκες της χορωδίας παραδοσιακών τραγουδιών και τα παιδιά του χορευτικού μας συγκροτήματος. Την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον δήμο Ελασσόνας για την υλικοτεχνική βοήθεια που προσέφεραν. Το επίτιμο μέλος του Συλλόγου μας, απόδημο Γιάννη Ντάλλα, για την προσφορά των παραδοσιακών Σαρανταπορίτικων στολών. Τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Σαρανταπόρου, Γιάννη Βαίτση, που έκανε κυριολεκτικά «τα πάντα» για να μη μας λείψει τίποτα.

Τέλος, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στα μέλη μας να ενισχύσουν την Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου μας, στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, δίνοντας αίμα οποιαδήποτε μέρα και ώρα επιθυμούν», καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass