ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Μικροί κινηματογραφιστές στη Νίκαια

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2015 0:26

 

Στη δημοτική βιβλιοθήκη Νίκαιας συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο της καλοκαιρινής εκστρατείας για την προώθηση της ανάγνωσης και της δημιουργικότητας. Πρόκειται για το πρόγραμμα που οργανώνει η Εθνική Βιβλιοθήκης της Ελλάδος σε συνεργασία με το δίκτυο δημόσιων και δημοτικών βιβλιοθηκών του Future Library και αποκλειστικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Η δημοτική βιβλιοθήκη Νίκαιας συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά.

Σήμερα Δευτέρα 31 Αυγούστου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι τα παιδιά μπαίνουν στη βιβλιοθήκη - μηχανή του χρόνου και βγαίνουν στο κινηματογραφικό πλατό της εποχής του βωβού κινηματογράφου. Χωρίζονται σε ομάδες, γράφουν σενάρια, γυρίζουν ταινιάκια, προσθέτουν όπου χρειάζονται λόγια και μουσική και παρουσιάζουν τις ταινίες τους σε προβολή στη βιβλιοθήκη. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες έως την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου.

Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι η βιβλιοθήκη μετατρέπεται σε κήπο. Τα παιδιά φυτεύουν και φροντίζουν αρωματικά φυτά. Παράλληλα διαβάζουν ιστορίες που τα φυτά παίζουν σημαντικό ρόλο. Το απόγευμα στις 7, στην αυλή της δημοτικής βιβλιοθήκης θα πραγματοποιηθεί η γιορτή λήξης των εκδηλώσεων της καλοκαιρινής εκστρατείας. Συμμετέχουν τα παιδιά και οι εμψυχωτές που υλοποίησαν τη δράση.

Πληροφορίες: Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας 2410922633, Πολιτιστικός Οργανισμός Δ. Κιλελέρ 2410-922.122, Μπλιάτσου Ανθή 6942-060.029.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass