Ο Μανώλης Μητσιάς τραγουδά στη Λάρισα

*ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ Δ.Ω.Λ. ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΤΡΟΠΟΥ *ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΗΜΟ ΝΤΟΥΟ ΔΑΝΑΗΣ ΚΑΙ Ο ΟΥΒΕ ΠΑΠΑΜΑΤΘΑΙΟΥ-ΜΑΤΣΚΕ

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2024 12:20

Ενα μαγευτικό μουσικό οδοιπορικό με στάσεις στους σημαντικότερους σταθμούς της καριέρας του Μανώλη Μητσιά, όπως τις ζωγράφισε ο ίδιος με το εκπληκτικό και μοναδικό ηχόχρωμά του, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μουσικότροπο.

Ο Μανώλης Μητσιάς θα συμπράξει με τη Μικτή Χορωδία του ΔΩΛ και το μουσικό σύνολο «Ενωδεία» υπό τη διεύθυνση και ενορχήστρωση του Δημήτρη Καρβούνη.
Αρχικά, να σημειωθεί πως είχε προγραμματιστεί μία συναυλία, αλλά το ενδιαφέρον του κοινού ήταν τόσο μεγάλο που τελικά θα γίνει και δεύτερη συναυλία την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου.
Εισιτήρια: Κανονικό 15 ευρώ, μειωμένο 12 ευρώ (φοιτητές, ΑΜΕΑ, κάρτα ανεργίας, 65+).
Προπώληση: viva.gr καθώς και στο Public (Κούμα 6, Λάρισα)ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ DISNEY ΣΤΟ Δ.Ω.Λ.
Oι αγαπημένοι ήρωες της Disney έρχονται στη σκηνή τη αίθουσας συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024, και ώρες 12.00 με 16.00, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ “Μουσικότροπο”.
Η Σία Κοσκινά, η ιδρύτρια της πρώτης σχολής μιούζικαλ της χώρας και η Ελληνίδα με τη χαρακτηριστική χροιά, που αγαπήθηκε από τις μεταγλωττίσεις της Barbie και της Έλσας των «Frozen Ι & ΙΙ», μέσα από ένα 4ωρο σεμινάριο, θα διδάξει σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 13 ετών και πάνω τον τρόπο να ενσαρκώνουν αγαπημένους ήρωες της Disney. Το αποτέλεσμα θα το παρουσιάσουν σε μια παράσταση Showcase.
Πληροφορίες Σεμιναρίου: Αθηνά-Μαρία Μυλωνά 6906-062038.
Συντονισμός Σεμιναρίου: Έλλη Νταϊλιάνη 6981-136698.
Η Σία Κοσκινά ερμηνεύει το μιούζικαλ στην Ελλάδα από το 1992 μέχρι σήμερα. Με ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό που συμπεριλαμβάνει την εκπαίδευση δίπλα σε σπουδαίους δασκάλους και σημαντικές υποτροφίες στο εξωτερικό, μία μακρά πορεία στην ελληνική μουσικοθεατρική σκηνή με μεγάλους πρωταγωνιστές, 20ετή καριέρα στη μεταγλώττιση σε χαρακτηριστικούς ρόλους των εταιριών: Disney,Mattel & Dreamworks, και την ίδρυση της πρώτης επαγγελματική σχολής μουσικού θεάτρου/μιούζικαλ στην Ελλάδα.«ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΟΛΙΣΤ»
Χθες το βράδυ στο ΔΩΛ η Δανάη και ο Ούβε Παπαματθαίου – Μάτσκε (βιολί — πιάνο,) στο πλαίσιο του θεσμού «Εκπαιδευτικές Συναυλίες – Μεγάλοι Σολίστ» του Φεστιβάλ Μουσικότροπο, ερμήνευσαν έργα, όπως η σονάτα για πιάνο του Λούντβιχ βαν Μπετόβεν «Υπό το σεληνόφως», αλλά και η “Symphonie espgnole” για βιολί και ορχήστρα σε ρε ελάσσονα, έργο 21 του Ε. Λαλό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass