Εκθεση ζωγραφικής στο Μεταξοχώρι

*Από τη Μεταξία Περήφανου στο Αρχοντικό Σουλιώτη

Δημοσίευση: 01 Απρ 2024 12:01

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Έργα ζωγραφικής της Μεταξίας Περήφανου εκτίθενται από χθες ως τις 20 Αυγούστου στο Αρχοντικό Σουλιώτη στο Μεταξοχώρι Αγιάς.

Το Αρχοντικό Σουλιώτη σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Καλλιτέχνης αυτοδίδακτη η Μεταξία Περήφανου, μέσα από διαρκή αναζήτηση, μελέτη και πειραματισμούς, θέλει να επικοινωνήσει τα οράματά της για έναν καλύτερο και ομορφότερο κόσμο. Ακούραστη, δημιουργική, χαρισματική, φωτεινή, ανήκει σε εκείνη την πάστα των καλλιτεχνών που η τέχνη αναβλύζει από κάθε τους πόρο.
Αυτή η ξεχωριστή γυναίκα ζει στη Μελιβοία, όπου η φύση και ο ήλιος οξύνουν τις αισθήσεις στο μέγιστο, με αποτέλεσμα τα έργα της να μας συναρπάζουν ολοκληρωτικά.
Τα πορτρέτα της δεν είναι απλές εικόνες, αλλά παράθυρα στις ψυχές των ανθρώπων. Κάθε έργο της αφηγείται μια ιστορία, περικλείοντας χαρά, λύπη, αγάπη, φόβο. Κάθε πρόσωπο γίνεται ξεχωριστό και αξέχαστο. Η τέχνη της Μεταξίας χρησιμεύει ως υπενθύμιση της κοινή μας ανθρωπιάς, συνδέοντάς μας μέσα από σημαντικά συναισθήματα και εμπειρίες.
Σε έναν κόσμο όπου η τεχνολογία συχνά εκτοπίζει τις ανθρώπινες συνδέσεις, το έργο των καλλιτεχνών αποκτά ζωτική σημασία. Βάζοντας τους ανθρώπους στο επίκεντρο της τέχνης της, μας καλεί να εκτιμήσουμε την προσωπική σύνδεση, να κατανοήσουμε τις ατομικές διαφορές και να καλλιεργήσουμε ενσυναίσθηση ο ένας για τον άλλον».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass