Νέος αντιπρόεδρος της ΠΟΣΣ ο Σαρακατσάνος Δημ. Γαλλής

ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ

Δημοσίευση: 12 Απρ 2024 11:41

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου ΓουργιώτηΔιατήρησε τον άτυπο τίτλο του «Θεσσαλάρχη» των Σαρακατσαναίων ο εξ Καστρίου Αγιάς ορμώμενος Δημήτρης Γαλλής, καθώς εξελέγη για τρίτη φορά στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλογών Σαρακατσαναίων, στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη στις 31 Μαρτίου. Ο κ. Γαλλής θα είναι ο νέος αντιπρόεδρος της ΠΟΣΣ με τριετή θητεία και επίσης υπεύθυνος για το Πανελλήνιο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων στο Περτούλι Τρικάλων.

Το υπόλοιπο Δ.Σ. απαρτίζεται από τους Λέφα Γρηγόρη (πρόεδρο), Κουμπή Γεώργιο (γραμματέα), Μπάρμπα Παναγιώτη (ταμία) και τα μέλη Καραγκούνη Απόστολο, Γατσέλο Δημήτριο, Καραθόδωρο Ευάγγελο, Κουτσή Πέτρο και Φαρμάκη Ιωάννη. Ο κ. Γαλλής, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, ευχαριστεί θερμά όλους όσοι έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, αναγνωρίζοντας έτσι το έργο του τα προηγούμενα έτη, διαβεβαιώνοντας ότι θα συνεχίσει την ανιδιοτελή προσφορά του στην ΠΟΣΣ, στους Σαρακατσαναίους και στην παράδοση γενικότερα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass