Silver Alert με την Τατιάνα Αβέρωφ

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ

Δημοσίευση: 18 Απρ 2024 12:05

Η συγγραφέας Τατιάνα Αβέρωφ έρχεται σήμερα στη Λάρισα και μιλά με τους αναγνώστες της για το ατμοσφαιρικό αστυνομικό της μυθιστόρημα SILVER ALERT.

Ακολουθώντας τον αστυνόμο Περικλή Γαλάνη, η Τατιάνα Αβέρωφ ταξιδεύει μοναδικά τους λάτρεις του μυστηρίου στα απόκρημνα μονοπάτια της ελληνικής υπαίθρου. Ο γνώριμος τόπος, το ομιχλώδες τοπίο, μια υπόθεση αρχαιοκαπηλίας και η προσεκτικά σκιαγραφημένη ψυχολογία των χαρακτήρων γίνονται τα κύρια συστατικά στο συγγραφικό εργαστήρι της Τατιάνας Αβέρωφ για τη δεύτερη περιπέτεια του πεισματάρη ήρωα που αγαπήθηκε τόσο από τους αναγνώστες, όσο κι από την ίδια τη δημιουργό του. Το Silver Alert είναι ένα μυθιστόρημα που συνδυάζει τη δράση και το σασπένς της αστυνομικής πλοκής με το χιούμορ και τη διεισδυτική ματιά στα ανθρώπινα και στις ιδιαιτερότητες της ελληνικής επαρχίας. Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει σήμερα στις 7 το απόγευμα στο Κλίμαξ Καφέ – Λίντο Οργανισμός (Ηφαίστου 2), σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο ΑΝΕΜΟΣ και το περιοδικό «WISH». Η Τατιάνα Αβέρωφ συνομιλεί με τον δημοσιογράφο Σωτήρη Πολύζο. Προλογίζει η δημοσιογράφος Ροσσάνα Πώποτα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass