Χόρεψαν και εντυπωσίασαν

ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣ ΑΒΕΡΩΦ

Δημοσίευση: 25 Απρ 2024 11:51

Με επιτυχία στέφθηκε η παράσταση του συλλόγου ΜΕΣ ΑΒΕΡΩΦ «ΘΕΤΤΑΛΟΣ» με τίτλο «ποιο τραγούδι να σας πω...»., στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας.

Οι μικροί χορευτές του συλλόγου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό πάνω στη σκηνή και απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα. Μέσα από το τραγούδι και το χορό, χορευτές και μουσικοί σχημάτισαν ένα μεγάλο κύκλο, έγιναν μια ομάδα και τραγούδησαν και χόρεψαν για την αγάπη, τον έρωτα, τον γάμο, τον αποχωρισμό, για κάθε σημαντική στιγμή του κύκλου της ζωής. Στην παράσταση παραβρέθηκαν και τίμησαν τον σύλλογο ΜΕΣ ΑΒΕΡΩΦ «ΘΕΤΤΑΛΟΣ» με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης πρωτογενούς τομέα κ. Δημήτρης Τσετσιλας, ο πρόεδρος της 4ης Διαμερισματικής Κοινότητας κ. Βασίλης Καρατάσιος, ο πρόεδρος της Σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Χρήστος Αγορίτσας και εκπρόσωποι των συλλόγων Εξωραϊστική Μορφωτική Λέσχη Φιλιππουπόλεως, Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κοιλάδας «Ο Φάρος», ΜΕΣ Λιβαδακίου, Χορόκυκλος «Φίλοι της Παράδοσης», Μ.Ε.Σ Αρμενίου «Άνθιμος Γαζής» και Πολιτιστικός Χορευτικός Όμιλος «Χοραγωγία» Λάρισας. Ο Σύλλογος με ανακοίνωσή του ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της παράστασης, τους μικρούς ταλαντούχους μουσικούς -χορευτές του συλλόγου ΜΕΣ ΑΒΕΡΩΦ «ΘΕΤΤΑΛΟΣ», τους μουσικούς που πλαισίωσαν την εκδήλωση, τους γονείς των παιδιών που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν το σύλλογο και εμπιστεύονται σε αυτόν τα παιδιά τους και τον χοροδιδάσκαλό του συλλόγου ΜΕΣ ΑΒΕΡΩΦ «ΘΕΤΤΑΛΟΣ» Μιχάλη Τσακνάκη για την άψογη συνεργασία και την άριστη επιμέλεια της παράστασης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass