Δέσμευση του Δήμου η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΜΑΜΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΔΡΟΛΙΑ

Δημοσίευση: 01 Μαϊ 2024 3:21

Στη στενή συνεργασία του Δήμου Λαρισαίων και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας, για την ανάδειξη του ιστορικού και αρχαιολογικού πλούτου της πόλης, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Λαρισαίων, κ. Θανάσης Μαμάκος, στη συνάντηση που είχε με την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας, κ. Σταυρούλα Σδρόλια.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε και με αφορμή την τελετή υποδοχής και αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στο Αρχαίο Θέατρο, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 21 Απριλίου 2024.
Ο κ. Μαμάκος παρέδωσε στην κ. Σδρόλια τιμητική αναμνηστική πλακέτα, για την πολύτιμη συμβολή της Εφορείας Αρχαιοτήτων στην επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης.
«Είναι δέσμευση του Δήμου η ανάδειξη της πολιτισμικής μας κληρονομιάς, η ανάδειξη της Λάρισας σε πόλη του Θεάτρου. Η συνεργασία μας με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας είναι πολύ στενή, με κοινό στόχο την απόδοση στο κοινό του εμβληματικού μας μνημείου, του Α’ Αρχαίου Θεάτρου», σημειώνει ο Δήμαρχος Λαρισαίων. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, το επόμενο διάστημα, αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για την αναδιαμόρφωση της κεντρικής εισόδου στο Α’ Αρχαίο Θέατρο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass