ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΒΟΛΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ 2015

Με το βλέμμα στραμμένο στην παράδοση

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2015 8:00

Μια μαγική βραδιά επιφυλάσσει, αύριο Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου , το περίφημο και πολυβραβευμένο Λύκειο Ελληνίδων Βόλου στους εκατοντάδες Συνέδρους ,που θα έλθουν από όλη την Ελλάδα ,την Κύπρο και πολλές χώρες του εξωτερικού και θα συμμετέχουν στο καινοτόμο και πρωτοπόρο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψηφιοποίησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς , που διοργανώνεται στο Βόλο ,στο κτίριο «Παπαστράτος» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας . Τη βραδιά αυτή, που διοργανώνεται για όλους τους Συνέδρους στο "Ενυδρείο Βόλου ",το Λύκειο Ελληνίδων Βόλου ,αποδεχόμενο την επίσημη πρόσκληση από τη Διεθνή Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου , θα παρουσιάσει με τους χορευτές του τις ομορφότερες παραδοσιακές του στολές , σε μια πανδαισία μουσικής, ήχων ,χρωμάτων και εικόνων από όλη την Ελλάδα και μάλιστα θα τιμηθεί από τους Διοργανωτές του Συνεδρίου για τη μεγάλη του προσφορά στον Πολιτισμό , τον εκπαιδευτικό χαρακτήρα και τη διάσωση επί 95 χρόνια της Πολιτιστικής μας Κληρονομιάς .

Μετά την εμφάνιση του Λυκείου των Ελληνίδων ,θα ακολουθήσει ένα όμορφο ταξίδι στους δρόμους της έντεχνης Ελληνικής Μουσικής και στους μεγάλους συνθέτες μας , από τους Νίκο Παπαθανασίου (πιάνο) , Φανή Μπαρμπή (τραγούδι) , Αλέξ. Καζίλα (μπουζούκι) και Νίκο Παππά ( κιθάρα, μαντολίνο) .

το συνέδριο ξεκινά αύριο Πέμπτη 24 και θα διαρκέσει έως και το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass