ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ TERRA NEON

Ζωγραφική με θέμα την ανακύκλωση

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2008 3:12 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:21
Στο πλαίσιο των θερινών δραστηριοτήτων που πραγματοποιεί το Κέντρο για την Κινητικότητα των Νέων, η ομάδα του TerraNEON προσωπικό, εθελοντές και φίλοι επισκέφθηκαν τις ειδικές κατασκηνώσεις Στομίου, με σκοπό τη δημιουργική απασχόληση των συμμετεχόντων, την ευαισθητοποίησή τους στο θέμα της ανακύκλωσης, καθώς και τη διάχυση των πληροφοριών και αποτελεσμάτων του προγράμματος. Η κατασκήνωση η οποία βρίσκεται στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής φιλοξενεί περίπου εξήντα άτομα με ειδικές ικανότητες, διαφόρων ηλικιών, μαζί με τους συνοδούς τους.
Η αποστολή του TerraNEON ξεκίνησε έχοντας μαζί της όλα τα απαραίτητα υλικά της δραστηριότητας και την καλύτερη διάθεση. Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν από τους μικρούς καλλιτέχνες ήταν: μπολ από εφημερίδες, μολυβοθήκες από χαρτόνι, μεγάλα χαρτόνια για τη δημιουργία κολάζ, χρώματα, δακτυλομπογιές, μαρκαδόροι, κόλλες, νερομπογιές, αποκόμματα για το κολάζ. Τα άτομα χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες: η πρώτη θα αναλάμβανε να μορφοποιήσει τα μπολ, η δεύτερη τις μολυβοθήκες και η τρίτη τα κολάζ. Κάθε ομάδα χωριζόταν με τη σειρά της σε τέσσερις υποομάδες των πέντε ατόμων. Ογδόντα περίπου άτομα έπαιξαν με τα χρώματα μεταξύ τους, ζωγράφισαν και πέρασαν απολαυστικές ώρες δημιουργίες. Ο ενθουσιασμός και η χαρά φώτισε τα πρόσωπα όλων των παιδιών.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass