ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ CORONET ME ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ Γ. ΓΕΝΝΑΤΑ

O Caveman απόψε στο Κηποθέατρο

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2008 0:49 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:23
Η πιο διάσημη παράσταση του Broadway, το έργο «Caveman», παρουσιάζεται στο Κηποθέατρο Λάρισας απόψε, από το Θέατρο Coronet.
«CAVEMAN» σε ανοιξιάτικη διάθεση δεν πτοείται από τη σχέση του με τις γυναίκες και προτιμάει... να κυνηγάει πεταλούδες και να απολαμβάνει την επιτυχία του. Η εκδίκηση είναι γλυκιά... Αυτό, άλλωστε, συμμερίζονται και οι 50.000 θεατές στην Αθήνα και την περιφέρεια που μιλούν για το φαινόμενο... CAVEMAN.
Η σκηνοθεσία - διασκευή είναι της Αναστασίας Παπαστάθη και το ρόλο του Caveman υποδύονται εναλλάξ ο Γεράσιμος Γεννατάς και ο Χριστόδουλος Στυλιανού. Ο CAVEMAN - η μακροβιότερη σόλο παράσταση στην ιστορία του Broadway - παίζεται παράλληλα σε 30 χώρες του κόσμου, κερδίζοντας τις καρδιές εκατομμυρίων θεατών. Αυτή η καθολική αποδοχή του έργου και οι ευεργετικές επιπτώσεις στις ψυχές των ανθρώπων, είναι που έκανε αναλυτές και ψυχολόγους απ’ όλο τον κόσμο, να προτείνουν την παράσταση ως εναλλακτική μέθοδο ψυχοθεραπείας.
Ο ήρωας του έργου είναι ο Σωτήρης. Συμπαθής και ευγενικός, αλλά ταυτόχρονα πρωτόγονος και τσαμπουκάς. Με άλλα λόγια, ο μέσος Έλληνας. Ο Σωτήρης, μέσα από έναν καβγά με τη γυναίκα του, βρίσκεται αναπάντεχα στο δρόμο, μαζί με όλα του τα πράγματα.
Ξεκινώντας από το αρχικό ερώτημα που τον παιδεύει: «γιατί δεν τα βρίσκουνε οι άντρες με τις γυναίκες» ξεδιπλώνεται μια σειρά κωμικών καταστάσεων, από την προϊστορική εποχή μέχρι σήμερα.
Η συμμετοχή του κοινού, που είναι καθοριστική σε όλη αυτή τη διαδρομή, οδηγεί σε απρόβλεπτες εξελίξεις, με ανατροπές, εκπλήξεις και απογειωτικές εκρήξεις γέλιου.
Σκηνοθεσία – διασκευή, Αναστασία Παπαστάθη, ηθοποιός- Γεράσιμος Γεννατάς.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass