ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΔΩΛ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΟΝΕΙΡΩΝ ΘΑΥΜΑΤΑ»

Τι νύχτα κι αυτή!

Δημοσίευση: 11 Νοε 2015 8:11

 

Μία και μοναδική παράσταση θα δώσει η Ονείρων Θαύματα στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας αύριο Πέμπτη 12 Νοεμβρίου και ώρα 9 το βράδυ, με το έργο «Τι νύχτα κι αυτή!» βασισμένο στο γαλλικό έργο «La Pere Noelestuneordure» των Josiane Balasko- Marie-Anne Chazel-Christian Clavier – Gerard Jugnot – Thierry Lhermitte – Brunot Moynot σε σκηνοθεσία Δημήτρη Βούζα.

Πίσω απ' τη θεότρελη, πραγματικά, κωμωδία κρύβεται ένα φοβερό δράμα: αυτό της μοναξιάς και της αποξένωσης. Το έργο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μαύρη κωμωδία με έμφαση στο μαύρη και με εστίαση στους περιθωριακούς χαρακτήρες. Το έργο διαθέτει σουρεαλιστική διάθεση και σίγουρα προκαλεί γλυκόπικρα συναισθήματα. Πάντως το σίγουρο είναι ότι το μήνυμά του είναι πολύ σαφές: Όλα μπορούν να συμβούν μια παραμονή Χριστουγέννων σ’ ένα γραφείο τηλεφωνικής συμπαράστασης απελπισμένων που θα σε κάνουν να... αναφωνήσεις ... «Τι νύχτα και αυτή!». Το έργο είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες. Στη παράσταση συμμετέχουν οι: Θάνος Μαγιάκος, Στέλιος Παπαδόντας, Έφη Μαργκά, Δημήτρης Βούζας, Κώστας Μητρομάρας, Δάφνη Δεληγιάννη, Ελένη Κατσιμπέρη, Ντέπυ Τσιρακοπούλου, Κώστας Πελεκάνος. Τα σκηνικά είναι του Κώστα Μητρομάρα, ενδυματολογία της Κατερίνας Γεωργαντά, οι φωτογραφίες του Φώτη Νατσιούλη και η επιμέλεια του προγράμματος ανήκει στην Κατερίνα Σολωμού. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6972-700971.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass