ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΔΩΛ

Ο Στέφανος Κορκολής σε έργα Μ. Θεοδωράκη

Δημοσίευση: 17 Νοε 2015 8:25

 

Ο Στέφανος Κορκολής αγγίζει σαν σολίστ του πιάνου, έργα του Μίκη Θεοδωράκη, από όλο το μουσικό φάσμα του μεγάλου Έλληνα συνθέτη, σε μια μοναδική συναυλία αύριο Τετάρτη 18 Νοεμβρίου στις 9 το βράδυ στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας. Η συγκεκριμένη συναυλία είναι μία μουσική «Συνάντηση», βασισμένη στο ομώνυμο cd, με κλασικά έργα για πιάνο, μεταφορές και διασκευές ορχηστρικών έργων για πιάνο και λυρικά τραγούδια σε ερμηνεία της ταλαντούχας ερμηνεύτριας Σοφίας Μανουσάκη.

Εισιτήρια για την συναυλία του Στέφανου Κορκολή προπωλούνται στη γραμματεία του Δ.Ω.Λ. (1ος όροφος) σήμερα από τις 9 το πρωί έως τη 1.30 το μεσημέρι και αύριο Τετάρτη από τις 9 το πρωί έως τη 1.30 το μεσημέρι και 6.30 το απόγευμα έως 9 το βράδυ.

Μετά από επιθυμία του κ. Μίκη Θεοδωράκη και πρόσκληση του κ. Στέφανου Κορκολή, η Μικτή και η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, με διευθυντή τον Δημήτρη Καρβούνη, θα συμμετέχουν στη συναυλία του Στέφανου Κορκολή. Η συμμετοχή στη συναυλία των χορωδιακών συνόλων του ΔΩΛ ικανοποίησε και χαροποίησε ιδιαίτερα τον Μίκη Θεοδωράκη με τον οποίο οι χορωδίες του ΔΩΛ και ο μαέστρος τους Δημήτρης Καρβούνης συνεργάστηκαν επί 20 και πλέον χρόνια. Η είσοδος κοστίζει 5 ευρώ. Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για τις ανάγκες του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass