Εκδήλωση για το βιβλίο στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγ. Γεωργίου

Δημοσίευση: 24 Νοε 2015 16:28

 

Μια ακόμη εκδήλωση για το βιβλίο διοργανώνει η Αντιδημαρχία Παιδείας και Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, στις 5.00 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Αγ. Γεωργίου ( Κάρλας και Λαζαρίδη, 1ος όροφος )

H Zωή Καλαφάτη, εκπαιδευτικός – μελετήτρια της παιδικής λογοτεχνίας θα μιλήσει με θέμα: «Καλλιεργώντας τη φιλαναγνωσία – πραγματικότητα και προοπτικές». Θα ακολουθήσει συζήτηση και θα γίνουν προτάσεις για εκδηλώσεις με ποικίλα θέματα, ώστε το Πολιτιστικό Κέντρο να γίνει χώρος συνάντησης και επικοινωνίας των κατοίκων της συνοικίας.

Στην εκδήλωση, που εντάσσεται στο πρόγραμμα «Η πόλη που μαθαίνει», καλούνται οι γονείς, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί των σχολείων της περιοχής, καθώς και όλοι οι δημότες που ενδιαφέρονται για το καλό βιβλίο. Στο τέλος της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι θα ξεναγηθούν στη βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Κέντρου, η οποία λειτουργεί ως παράρτημα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης από Δευτέρα ως Παρασκευή, 3 – 9 μ.μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass