Ο Γ. Μιχαήλ και Δ. Βαβλιάρας στη Λάρισα

Δημοσίευση: 13 Ιαν 2016 11:34

 

Οι Κοζανίτες τραγουδοποιοί Γιώργος Μιχαήλ και Δημήτρης Βαβλιάρας συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους ανά την Ελλάδα. Επόμενος σταθμός τους το γνωστό στέκι η Τετάρτη στο Φρούριο της Λάρισας, την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου. Με αφετηρία το σύγχρονο έντεχνο τραγούδι θα μας ταξιδέψουν στα μονοπάτια της παράδοσης και των λαϊκών ακουσμάτων. Στο πρόγραμμά τους περιλαμβάνονται τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία καθώς και άλλα αγαπημένων καλλιτεχνών, όπως του Θανάση Παπακωνσταντίνου, του Σωκράτη Μάλαμα, του Νίκου Παπάζογλου κ.α. Αφορμή για την κοινή τους εμφάνιση αποτελεί ο δίσκος που ετοιμάζουν, με τραγούδια και των δύο ο οποίος θα κυκλοφορήσει προσεχώς.

Ο Γιώργος Μιχαήλ ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο κομμάτια του Θανάση Παπακωνσταντίνου, στον δίσκο «Αγία Νοσταλγία» (“Στις χαραυγές ξεχνιέμαι”, “Τρία ρουμπαγιάτ” κ.α.). Έχει στο ενεργητικό του έναν προσωπικό δίσκο, με τίτλο “Της γης ο μουσαφίρης”, που κυκλοφόρησε με αντισυμβατικό τρόπο, χέρι - χέρι.

Ο Δημήτρης Βαβλιάρας μας συστήθηκε το 2013, με την δισκογραφική δουλειά “Πάλι βρέχει”, που κυκλοφορεί από την Polytropon. Ο Βασίλης Σκουλάς έδωσε έντονο κρητικό χρώμα σε έξι τραγούδια του δίσκου. Ο Αργύρης Μπακιρτζής ανέδειξε την αμεσότητα των στίχων, σε δύο τραγούδια. Ο Μανώλης Χατζημανώλης και ο Γιώργος Κοντορικός, ερμήνευσαν μοναδικά τα υπόλοιπα τέσσερα τραγούδια του δίσκου.

Το 2015 αποτελεί σταθμό για τους δύο τραγουδοποιούς καθώς ξεκινούν την επίσημη συνεργασία τους με την Soundcheck Productions, ενώ το Φθινόπωρο αναμένεται η επόμενη δισκογραφική τους δουλειά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass