ΣΤΙΣ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΑΘΑΝΑΣΑΚΕΙΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Τραγουδώντας μαζί για την Ειρήνη και την Αγάπη

Δημοσίευση: 30 Ιουν 2016 12:21

 

Την Τρίτη 5 Ιουλίου στις 9 μμ στον αύλειο χώρο του Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου διοργανώνεται συναυλία από τη «Μαγνήτων Κιβωτό» της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού, την Ισραηλιτική Κοινότητα Βόλου, το Σωματείο : «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και το Σύλλογο Ελασσονιτών Μαγνησίας με τη σύμπραξη τριών μουσικών σχημάτων : Της Πολυφωνικής Χορωδίας Βόλου, της Χορωδίας Regavim του Τελ Αβίβ , της Μικτής Χορωδίας και της Ορχήστρας Νεανικών Χρωμάτων του Μουσικού Σχολείου Βόλου.

Η συναυλία με τίτλο «Τραγουδώντας μαζί για την Ειρήνη και την Αγάπη» θα έχει διπλό συμβολισμό: τη φιλία και τη συνεργασία των λαών αλλά και την αγάπη και αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων, καθ’ όσον θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για το Γηροκομείο Βόλου. Το πρόγραμμα της Πολυφωνικής χορωδίας με Μαέστρο τον Γιάννη Καρκάλα και στο πιάνο την Κερασία Σιάρα θα περιλαμβάνει τραγούδια αγάπης με συνθέτες τον Ν.Rota, Κουγιουμτζή, Χατζηδάκι, Αλ. Καρκάλα, Σαββόπουλο.

H πραγματοποίηση της συναυλίας έγινε δυνατή χάρις στην υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας –Π.Ε. Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων. Η είσοδος στη συναυλία, για την οποία η Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας επέτρεψε την πραγματοποίηση στον αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου, θα είναι δωρεάν για το κοινό, που παρακαλείται να προσφέρει τρόφιμα μακράς διαρκείας (ελληνικά προϊόντα) για τη στήριξη του Γηροκομείου Βόλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass