ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

Έμφαση στον Πολιτισμό δίνει ο Δήμος Καρδίτσας

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2016 7:29

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Έμφαση στον Πολιτισμό δίνει ο Δήμος Καρδίτσας, στηρίζοντας εκδηλώσεις και δράσεις πολιτιστικού περιεχομένου που διοργανώνονται στην πόλη και στις Κοινότητες. Ειδικότερα στήριξε και στηρίζει το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου και τα Καραϊσκάκεια που διοργανώνει η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Καρδίτσας, καθώς και άλλες εκδηλώσεις πανελλήνιας εμβέλειας που διοργανώνουν πολιτιστικοί και κοινωνικοί φορείς της Καρδίτσας.

Με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής και προκειμένου να στηριχθεί η πολιτιστική δραστηριότητα σε όλες τις Κοινότητες, ο Δήμος από φέτος σε συνεργασία με τους τοπικούς πολιτιστικούς ή μορφωτικούς συλλόγους στηρίζει - με το ίδιο ακριβώς ποσό και με πλήρη ισοτιμία και διαφάνεια- μια εκδήλωση της επιλογής τους, ενώ θέλοντας να ενθαρρύνει τον εθελοντισμό στηρίζει με το ποσό των 150€ μια εθελοντική δράση τους.

Παράλληλα, σε Κοινότητες όπου δεν δραστηριοποιείται κάποιος σύλλογος ή δεν υπήρξε αίτημα συνδιοργάνωσης πολιτιστικής εκδήλωσης ο Δήμος σε συνεργασία με τους Προέδρους των Κοινοτήτων προγραμμάτισε την πραγματοποίηση θεατρικών παραστάσεων από τα τοπικά θεατρικά σχήματα.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα των θεατρικών παραστάσεων που διοργάνωσε ή διοργανώνει ο Δήμος Καρδίτσας σε Τοπικές Κοινότητες έχει ως εξής:

Θεατρική Σκηνή Καρδίτσας : Μολόχα 5/8, Σταυρός  21/8, Φράγγο 24/8 

Θέατρο Όψεις : Μούχα 15/8, Καροπλέσι 24/8, Μέλισσα 25/8

Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας:  Αμάραντος 24/8, Νεράϊδα  25/8, Πτελοπούλα 31/8

 Τέλος στο πλαίσιο του Φεστιβαλ Λιμνων που διοργανώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας- Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας ο Δήμος θα είναι συνδιοργανωτής της συναυλίας του Μύρωνα Στρατή και του Ησαΐα Ματιάμπα που θα πραγματοποιηθεί στις 24/8 στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας.  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass