ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΕΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

Νέος πρόεδρος στον ΤΟΕΒ Ταυρωπού ο Θ. Μαρκινός

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2016 7:20

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Ο κ. Θανάσης Μαρκινός, πρώην αντιδήμαρχος Καρδίτσας επι δημαρχιακής θητείας του Κ. Παπαλού, είναι ο νέος Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Ταυρωπού μετά την μεγάλη νίκη του συνδυασμού του «Σύγχρονο ΤΟΕΒ» στις μαραθώνιες αρχαιρεσίες του περασμένου Ιουλίου.

Το νέο επταμελές Διοικητικό Συμβουλίο, όπως αυτό προέκυψε από τη Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, συνεδρίασε και προχώρησε στην κατανομή αξιωμάτων ως εξής :

Πρόεδρος :Μαρκινός Αθανάσιος ψήφοι 7

Αντιπρόεδρος:Ευθυμίου Τιμολέων ψήφοι 7

Γραμματέας :Κωστέλλος Θωμάς ψήφοι 7

Ταμίας :Καλτσάς Δημήτριος ψήφοι 7

Μέλη Δ.Σ. : Δημάκης Θωμάς, Ζωγράφος Αθανάσιος, Παπακώστας Πέτρος.

ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΡΚΙΝΟΥ

Σε δήλωσή του ο νέος πρόεδρος του ΤΟΕΒ Ταυρωπού επισήμανε τα εξής:

«Η διαχείριση του νερού αποτελεί για όλες τις κοινωνίες αλλά και την ίδια την ελληνική πολιτεία μια μεγάλη πρόκληση. Για εμάς εδώ, στον ΤΟΕΒ Ταυρωπού, το θέμα της διαχείρισης του νερού αλλά και όλων των θεμάτων άρδευσης των μελών μας, είναι η μοναδική μας προτεραιότητα. Δεσμευόμαστε τόσο εγώ προσωπικά,όσο και οι συνάδελφοί μου στο Δ.Σ. ότι αυτό θα γίνει δίκαια και χωρίς αποκλεισμούς. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συμμετείχαν στις εκλογές για την ανάδειξη των αντιπροσώπων αλλά και στην Γενική Συνέλευση, ανεξαρτήτως επιλογών. Αλλωστε, ο στόχος είναι κοινός. Θα δώσουμε τη δική μας μάχη για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών, τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, και φυσικά τη σωστή διαχείριση του νερού. Γιατί το νερό είναι πολύτιμο και δεν πρέπει να το σπαταλάμε. Η αγροτική παραγωγή αποτελεί τον βασικό πυλώνα ανάπτυξης της περιοχής μας και σε αυτόν τον τομέα οφείλουμε να επενδύουμε, προσφέροντας υποδομές άρδευσης που θα συμβάλλουν στην μείωση του κόστους παραγωγής αλλά και στην αύξηση της αποδοτικότητας της αγροτικής γης. Σε αυτή την κατεύθυνση είμαστε υποχρεωμένοι να αξιοποιούμε κάθε ευκαιρία, ώστε ο ΤΟΕΒ Ταυρωπού να αποτελεί στήριγμα για κάθε παραγωγό. Σε αυτόν τον αγώνα καλούμε να συμμετάσχουν όλα τα μέλη μας, βοηθώντας στην επίτευξη των στόχων μας».

Να σημειωθεί ότι ο συνδυασμός «Σύγχρονος ΤΟΕΒ» του κ. Μαρκινού στην Γενική Συνέλευση της περασμένης Κυριακής εξέλεξε το 64% των Αντιπροσώπων έναντι του άλλου συνδυασμού που ηγούνταν ο πρώην πρόεδρος του ΤΟΕΒ κ. Κώστας Μπάρας.

Πιο συγκεκριμένα, ψήφισαν συνολικά 83 αντιπρόσωποι και το νέο επταμελές ΔΣ που εκλέχτηκε αποτελείται από στελέχη του «Σύγχρονου ΤΟΕΒ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass