«Ημέρα Πρόληψης» για τους τρικαλινούς ηλικιωμένους

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2015 20:16

 

Δράση για την ενημέρωση των ηλικιωμένων τρικαλινών σε θέματα αυτοπροστασίας, πρόληψης και αποτροπής εγκληματικότητας, υλοποιεί το τμήμα Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων.
Με αφορμή, όπως τονίζεται, τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα εξαπάτησης, διαρρήξεων, κλοπών και άλλων παρόμοιων περιστατικών, με θύματα κυρίως ηλικιωμένους, το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων πήρε την πρωτοβουλία και υλοποιεί την «Ημέρα Πρόληψης».

Πρόκειται για ομιλίες που θα πραγματοποιηθούν από αξιωματικούς του Τμήματος, σε ηλικιωμένους και μέλη ΚΑΠΗ του Δήμου Τρικκαίων, σε συνεργασία με το τμήμα Παιδικής Μέριμνας & Τρίτης Ηλικίας της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας & Αλληλεγγύης του Δήμου Τρικκαίων.

Οι ομιλίες θα αφορούν σε όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τα παραπάνω θέματα και τα οποία απασχολούν τους τρικαλινούς.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας κ. Χρήστος Αναστασίου καλεί δημοσίως όλους και όλες τους άμεσα ενδιαφερόμενους, να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις αυτές. Ειδικά στα χωριά του Δήμου Τρικκαίων, τονίζει ο ίδιος, οι ομιλίες έχουν τον χαρακτήρα πληρέστερης ενημέρωσης για όλες και όλους τους κατοίκους των Τοπικών Κοινοτήτων των Δημοτικών Ενοτήτων (τέως Δήμων), καθώς σε αυτά απαιτείται η πληρέστερη γνώση της κατάστασης και των μέτρων προστασίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass