Συλλυπητήρια Κολυνδρίνη για τον θάνατο του Δ Αλεξόπουλου

Δημοσίευση: 17 Ιουν 2015 16:09

Η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας & Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της και τα βαθιά και ειλικρινή της συλλυπητήρια για τον αναπάντεχο θάνατο του Δημήτρη Αλεξόπουλου, πρώην Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας & Σποράδων κι επί πολλά χρόνια Δήμαρχο Αρτέμιδας και με γραπτή δηλωσή της τονίζει:

"Η συνεργασία μου μαζί του ήταν στενή και πολυετής, κυρίως στο Δημοτικό Συμβούλιο Αρτέμιδας, όπου ήμουν στο πλάι του επί 8 χρόνια από τα συνολικά 12 -κατά γενική ομολογία επιτυχημένα- χρόνια που υπηρέτησε ως Δήμαρχος την περιοχή της Αρτέμιδας. Αλλά είχα και την εξαιρετική τιμή να βρίσκομαι στο ψηφοδέλτιο, όπου ήταν επικεφαλής για τη Μαγνησία, κατά τις εκλογές του 2010 για την ανάδειξη της πρώτης Καλλικρατικής θητείας της Περιφερειακής Αρχής. Άνθρωπος ζεστός και καλοπροαίρετος, πολιτικός με υψηλό πολιτικό αισθητήριο, δικαίως εισέπραττε την αγάπη και την εκτίμηση της τοπικής κοινωνίας και ιδίως των συμπολιτών μας στην περιοχή των Λεχωνίων, αλλά και σε ολάκερη τη Μαγνησία. Ανάμεσά τους κι εγώ, που του αναγνωρίζω τη σημαντική συμβολή και στη δική μου πορεία στα κοινά, ιδίως στις απαρχές της. Θα τον θυμάμαι με ευγενή συναισθήματα κι αμέριστη εκτίμηση, με την ευχή, εν μέσω της οδύνης που με κατακλύζει, να αναπαυθεί η ψυχή του."

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass