Το ΚΙΝ.ΑΛ. στηρίζει την πρόταση δυσπιστίας

ΠΑΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2018 22:18

Κατηγορηματική δήλωση ότι το «Κίνημα Αλλαγής» και ο επικεφαλής του «Ποταμιού» κ. Σταύρος Θεοδωράκης, θα στηρίξουν την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε στη Βουλή η Νέα Δημοκρατία κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και της συμφωνίας Τσίπρα – Ζάεφ για το Σκοπιανό ζήτημα, έκανε στην Καρδίτσα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Παύλος Χρηστίδης.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση της «Ε» για τη στάση που θα κρατήσει το ΚΙΝ.ΑΛ. ο κ. Χρηστίδης δήλωσε: «Είναι το ΚΙ.ΝΑΛ. και η πρόεδρός μας κ. Φώφη Γεννηματά που έβαλε πρώτη εδώ και 1,5 μήνα περίπου το αίτημα για εκλογές εδώ και τώρα. Αυτονόητο είναι λοιπόν πως εμείς θεωρούμε ότι η κυβέρνηση αυτή πρέπει να φύγει το συντομότερο δυνατό και κατά συνέπεια θα στηρίξουμε την πρόταση μομφής». Σε νέα ερώτηση της «Ε» για τον επικεφαλής του «Ποταμιού», ο ίδιος δήλωσε κατηγορηματικά ότι την πρόταση δυσπιστίας θα στηρίξει και ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης. Ο κ. Χρηστίδης έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Καρδίτσα συνοδευόμενος από το μέλλος της Γραμματείας του Κινήματος κ. Στέφανο Παραστατίδη και συναντήθηκε με στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής. Αργά το απόγευμα, συμμετείχε στην 1η Νομαρχιακή Συνέλευση στελεχών και φίλων του «Κινήματος Αλλαγής», όπου μίλησε για την πολιτική πρότασή του, αλλά για τις σημαντικές πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στη χώρα. Σε σχετική τοποθέτηση ο κ. Χρηστίδης ανέφερε τα εξής: «Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που βρίσκομαι σήμερα στην 1η Συνέλευση της Νομαρχιακής Επιτροπής του «Κινήματος Αλλαγής» Καρδίτσας, σε μια πολύ σημαντική προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί για ένα «άνοιγμα» σε νέα και έμπειρα στελέχη, με σκοπό να ξαναχτίσουμε μια σχέση ανάμεσα στον πολίτη και την πολιτική. Αυτό νομίζω ότι είναι σήμερα το κρισιμότερο στους κινδύνους που αντιμετωπίζει η δημοκρατία μας. Είδαμε τις άθλιες δηλώσεις Μπαρμπαρούση τις οποίες αρχικά χειροκροτούσε η «Χρυσή Αυγή» και μετά από λίγο, για τα μάτια του κόσμου και μόνο, τον διέγραψε έτσι ώστε να γλιτώσει την ποινική δίωξη συνολικά για το κόμμα της. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι είμαστε εδώ για να καταθέσουμε την πολιτική πρότασή μας και να ακούσουμε τους πολίτες. Δεν υπάρχουν πια μαγικές λύσεις. Η πατρίδα μας χρειάζεται οριστικά αλλαγή σελίδας και αυτό το ΚΙΝ.ΑΛ. η μεγάλη, προοδευτική, δημοκρατική παράταξη, μπορεί να το κάνει πράξη».

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
(Του ανταποκριτή μας Φώτη Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass