ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Εθελοντικές δράσεις κατά της φτώχειας

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2015 8:00

 

 

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Ο Δήμος Καρδίτσας, θέλοντας να υποστηρίξει και να ενισχύσει τη λειτουργία του νεοσύστατου Κοινωνικού Παντοπωλείου, το οποίο ίδρυσε για την συγκέντρωση και δωρεάν διάθεση τροφίμων σε άπορους συμπολίτες, προγραμματίζει τη διοργάνωση εκδηλώσεων με την εθελοντική συμμετοχή τοπικών μουσικών, ή θεατρικών σχημάτων και καλλιτεχνών με στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων, τα οποία θα προσφέρουν αντί εισιτηρίου, όσοι θελήσουν να τις παρακολουθήσουν. 

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας απευθύνει ανοικτή πρόσκληση προς όλα τα μουσικά και θεατρικά σχήματα της Καρδίτσας, ή μεμονωμένους καλλιτέχνες, (μουσικούς τραγουδιστές, ηθοποιούς), αλλά και προς άλλους επαγγελματίες που προσφέρουν υπηρεσίες υποστήριξης τέτοιων εκδηλώσεων (μικροφωνικές εγκαταστάσεις, εκτυπωτικές εταιρείες, φωτογράφους, διαφημιστές, καθώς και τα ΜΜΕ) να συμμετάσχουν εθελοντικά στις δράσεις για την αντιμετώπιση της φτώχειας.

Η Αντιδημαρχία Εθελοντισμού, Ειδικών Πληθυσμιακών – Κοινωνικών Ομάδων & Αλληλεγγύης και η Δ/νση Κοινωνικών Πολιτικών και Δημόσιας Υγείας καλούν όσους ενδιαφέρονται να συνδράμουν στην παραπάνω προσπάθεια να προσέλθουν την Τρίτη 4/8/2015 στα γραφεία της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού, στο Αίθριο της Δημοτικής Αγοράς για να δηλώσουν τη συμμετοχή τους ή να επικοινωνήσουν στο τηλ. 6974069109 (κ. Γκαραγκούνη Φούλα).

«Στην κοινωνία της κρίσης η Αλληλεγγύη είναι παντού. Η Αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο είναι η δύναμη ν' αλλάξει η Κοινωνία» είναι το σύνθημα της Διοίκησης του Δήμου Καρδίτσας γι΄ αυτή τη νέα κοινωνική πρωτοβουλία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass