ΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ

Εκμετάλλευση των νερών του Κόζιακα από τη ΔΕΥΑΤ!

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2013 2:23 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:07
  
ΤΡΙΚΑΛΑ
Σε ένα…οραματικό πλάνο έργων και παρεμβάσεων της ΔΕΥΑΤ αναφέρθηκε χθες ο πρόεδρος της επιχείρησης κ. Κρεμμύδας, στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου – παρουσίασης του νέου έργου για τον οικισμό των τσιγγάνων στο δήμο Τρικκαίων.
Ειδικότερα ο κ. Κρεμμύδας ανέφερε ότι σε 15 μέρες θα υπογραφεί η σύμβαση μελέτης του αποχευτικού και βιολογικού καθαρισμού στη Δημοτική Κοινότητα Καλυβίων. Στη συνέχεια και σε έναν μήνα θα έχουμε παραλαβή έργου. Πρόκειται για το έργο τηλεελέγχου και τηλεχειρισμού. Όπως ανέφερε ο κ. Κρεμμύδας, έχουν εγκατασταθεί 32 σημεία ελέγχου τα οποία δίνουν δεδομένα στο control room του αντλιοστασίου. Για το συγκεκριμένο έργο θα γίνει εκτενής παρουσίαση κατά την παραλαβή. Επίσης σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΤ έχει επιτευχθεί έλεγχος πιέσεων και ροών, με αποτέλεσμα την πρόληψη αρκετών ζημιών και τυχαίων συμβάντων.
ΚΟΖΙΑΚΑΣ
Στο ίδιο πλαίσιο αναφοράς των έργων που σχεδιάζει η ΔΕΥΑΤ, ο πρόεδρος κ. Κρεμμύδας αναφέρεται και στην προώθηση της εκμετάλλευσης των νερών του Κόζιακα. Στόχος μας, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κρεμμύδας είναι η σύνδεση με αγωγό ελεύθερης ροπής των νερών του Κόζιακα με το δίκτυο της πόλης και φυσικά την υδροδότηση των κοινοτήτων δεξιά και αριστερά του αγωγού χωρίς την άντλησή τους με συνέπεια την μείωση της κατανάλωσης ρεύματος. Αυτό, σύμφωνα με τον ίδιο θα αποτελέσει έργο πνοής καθώς ουσιαστικά θα έχει επέλθει η υδροδότηση των κοινοτήτων για τα επόμενα χρόνια οικονομικά, με βελτίωση της οικονομίας της ΔΕΥΑΤ και μείωση των λογαριασμών.
ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ
Η εξασφάλιση των 800.000 ευρώ από την μείωση των τοκοχρεωλυσίων λόγω της επέκτασης του χρόνου δανεισμού μας κάνει, ανέφερε ο κ. Κρεμμύδας, αισιόδοξους, ώστε από τη νέα χρονιά να ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια ολοκλήρωσης των έργων με ταχύτερους ρυθμούς. Η ΔΕΥΑΤ, καταλήγει ο ίδιος παραμένει η μεγαλύτερη Δημοτική Επιχείρηση του νομού, και φρονούμε, πρόσθεσε, ότι σύντομα θα μετατραπεί σε μια μεγάλη δημοτική επιχείρηση διαχείρισης υδάτων στοχεύοντας στην κάλυψη των αναγκών σε πόσιμο νερό αλλά και στην κάλυψη των αναγκών άρδευσης.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass