Σύλληψη 88χρονης που "έλυνε μάγια"

Δημοσίευση: 25 Νοε 2015 1:15

  
ΤΡΙΚΑΛΑ
Συνελήφθη, χθες στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, μία 88χρονη κατηγορούμενη για απάτη κατ' επάγγελμα, η συνολική ζημία από τη δραστηριότητα της οποίας υπερβαίνει το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ, όπως αναφέρει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας. Ειδικότερα στους αστυνομικούς περιήλθαν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η 88χρονη δέχεται στην οικία της άτομα, τα οποία εξαπατά με το πρόσχημα ότι μπορεί να λύσει οποιαδήποτε πρόβλημά τους που οφείλεται σε μάγια, έναντι χρηματικής αμοιβής. Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι η 88χρονη κατά τα τελευταία τρία έτη είχε διαπράξει με παρόμοιο τρόπο τουλάχιστον 81 απάτες, έχοντας ως θύματα μεγάλο αριθμό ατόμων από διάφορα μέρη της ελληνικής επικράτειας.
Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, ένα τετράδιο με ιδιόχειρες σημειώσεις, φωτογραφίες, φάκελοι αλληλογραφίας, δελτία ταχυπληρωμών καθώς και πληθώρα αντικειμένων σχετικών με την παράνομη δραστηριότητα της. Η συλληφθείσα, με τη σχηματιζόμενη σε βάρος της δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass