Στη Λάρισα το 4ο Συνέδριο της Στοματολογικής Εταιρείας Θεσσαλίας

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2016 18:40

 

Η Στοματολογική Εταιρεία Θεσσαλίας διοργανώνει στις 23 και 24 Ιανουαρίου 2016 το 4ο Συνέδριο στο ξενοδοχείο ‘Divani Palace’ στη Λάρισα.

Οι νεώτερες εξελίξεις της Οδοντιατρικής Επιστήμης σε σχέση με τα οδοντικά εμφυτεύματα, την θεραπευτική των δοντιών, την απεικόνιση του Στοματογναθικού συστήματος , την Προσθετική Αποκατάσταση, την αντιμετώπιση του Ειδικού Ασθενή, την Οδοντοϊατροδικαστική αλλά και νέων τεχνολογιών όπως το Laser, αποτελούν μερικά από τα θέματα του Συνεδρίου.

Το επιστημονικό πρόγραμμα περιλαμβάνει Στρογγυλά Τραπέζια και Εισηγήσεις από καταξιωμένους ομιλητές, Καθηγητές των δύο Οδοντιατρικών Σχολών, της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, όπως και αρκετές ελεύθερες ανακοινώσεις με ιδιαίτερα ενδιαφέροντα θέματα για τον γενικό οδοντίατρο.

Με ομιλία του στην Τελετή Έναρξης ο Ομότιμος Καθηγητής της Οδοντιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ και Επιστημονικός Υπεύθυνος του Μουσείου Οδοντιατρικής ΕΚΠΑ Κος Βουγιουκλάκης Γεώργιος, θα αναφερθεί στην Ιστορία της Οδοντιατρικής.

Μετά την ομιλία του Κου Βουγιουκλάκη, θα ακολουθήσει ιδιαίτερη τιμητική αναφορά στον εκλιπόντα οδοντίατρο Μπαρμπή Βοζαλή για την συνεισφορά του στην καταγραφή της τοπικής αλλά και εθνικής ιστορίας της Οδοντιατρικής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass