ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΣΕ ΚΟΚΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

«Τέλος» στην ταλαιπωρία των πιστοποιήσεων στη σκλήρυνση κατά πλάκας

Δημοσίευση: 04 Μαρ 2016 21:21

 

Τη δέσμευση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Γ. Κατρούγκαλου ότι η σκλήρυνση κατά πλάκας θα θεωρείται ανίατη ασθένεια, ώστε να μην απαιτείται διαρκή πιστοποίηση αυτής απ’ τα ΚΕΠΑ, έλαβε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ κ. Βασίλειος Κόκκαλης.

Ο κ. Κατρούγκαλος στο πλαίσιο της ίδιας παρέμβασης δεσμεύτηκε επίσης στον Λαρισαίο βουλευτή για την αλλαγή της λειτουργίας των ΚΕΠΑ ώστε να μην παρατηρείται το φαινόμενο της αδικαιολόγητης μείωσης ποσοστών αναπηρίας.

Ο κ. Κόκκαλης με αφορμή τις δεσμεύσεις Κατρούγκαλου δήλωσε: «Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που αντιμετωπίζουμε ως χώρα και ως κοινωνία, υπάρχουν συμπολίτες μας που βιώνουν τις συνέπειες της κρίσης πολύ πιο δύσκολα από τους άλλους καθώς πάσχουν από ανίατες ασθένειες που πολύ δύσκολα θεραπεύονται. Η ταλαιπωρία των ανθρώπων αυτών λόγω δυσλειτουργίας του κράτους είτε λόγω γραφειοκρατικών αγκυλώσεων, -όπως η αναγκαία πιστοποίηση της αναπηρίας απ’ τα ΚΕΠΑ-, πρέπει να λάβει τέλος. Η δέσμευση του υπουργού κινείται προς την κατεύθυνση αυτή και για τον λόγο αυτό μπορώ να πω ότι γίνεται, επιτέλους, ένα ορθό βήμα προόδου. Θα παρακολουθώ το θέμα στενά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass