ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 5Η ΥΠΕ

Επί τάπητος τα προβλήματα σε Νοσοκομείο και Κέντρα Υγείας Καρδίτσας

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2016 21:49

 

Ο Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας, στα πλαίσια των ενεργειών του για την επίλυση των προβλημάτων υγείας του Νομού μας, επισκέφτηκε τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Νέστωρα Αντωνίου.

Κατά τη συνάντηση έγινε συζήτηση για τα προβλήματα του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας και ειδικότερα για τηνυποστελέχωση όλων σχεδόν των τμημάτων, για το πρόβλημα του αξονικού τομογράφου που συνεχίζει να μη λειτουργεί, για τη μονάδα τεχνητού νεφρού που λειτουργεί με έναν Επικουρικό γιατρό, για τη γυναικολογική, οφθαλμολογική κλινική που λειτουργούν και αυτές με ένα γιατρό.

Επίσης έγιναν επισημάνσεις για την κατάσταση των Κέντρων Υγείας, στις απλήρωτες εφημερίες των γιατρών εδώ και 5 μήνες, για τι μέλει γενέσθαι με τις περικοπές από την 1-1-2015, για την έλλειψη κονδυλίων για καύσιμα που έχει σαν αποτέλεσμα την ακινητοποίηση των ασθενοφόρων των Κέντρων Υγείας!

Επιπλέον η διοίκηση της 5ης ΥΠΕ ενημερώθηκε για την έλλειψη θέρμανσης, καθαριότητας και συντήρησης των αγροτικών ιατρείων και ζητήθηκε από τον κ. Αντωνίου να προβεί σε κατάλληλες ενέργειες για την επίλυση αυτών των προβλημάτων.

Παρουσιάστηκαν ακόμη οι θέσεις του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας για την υπουργική απόφαση που εκδόθηκε σχετικά με τις μετακινήσεις των Γενικών Ιατρών των Κέντρων Υγείας στο Τ.Ε.Π. του Νοσοκομείου.

Τέλος συζητήθηκε διεξοδικά το πρόβλημα των προσφύγων όπου ο Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες – ενέργειές του και για την απόφασή του να συμβάλουν οι γιατροί μέλη του στην κάλυψη των οποιοδήποτε κενών υπάρξουν στην παροχή υγείας αυτών των ανθρώπων.

Ο πρόεδρος κ. Σωτήρης Κουλοκτσής δήλωσε πως «ο Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας σεβόμενος το θεσμικό του ρόλο θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις του σε όλους τους υπεύθυνους φορείς που εμπλέκονται στα θέματα υγείας στοχεύοντας όπως πάντα, τόσο στην άρτια λειτουργία των δομών υγείας όσο και του κοινού καλού του συνόλου του πληθυσμού του Νομού μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass