ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑΝΙΚΗ ΙΔΙΟΠΑΘΗ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ

Σύμπραξη παιδιάτρων και φυσικοθεραπευτών

* Ημερίδα χθες στο «Μετροπόλ»

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2016 8:03

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, η δεύτερη επιστημονική ημερίδα παιδιάτρων και φυσικοθεραπευτών Λάρισας, στο ξενοδοχείο «Μετροπόλ», την οποία συνδιοργάνωσαν η Ενωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων ν. Λάρισας και το Περιφερειακό Τμήμα Φυσικοθεραπευτών ν. Λάρισας, σε συνεργασία με το Παιδιατρικό Ανοσολογικό και Ρευματολογικό Κέντρο Αναφοράς της Α’ Παιδιατρικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας.

Στο πλαίσιό της απηύθυναν χαιρετισμό ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας κ. Κώστας Γιαννακόπουλος και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Φυσικοθεραπευτών ν. Λάρισας κ. Βασίλης Χασιώτης.

Το θέμα που αναπτύχθηκε στην ημερίδα ήταν «Νεανική ιδιοπαθής αρθρίτιδα παιδιατρική - φυσιοθεραπευτική προσέγγιση» και ομιλητές ήταν οι εξής:

-Μαρία Τραχανά αναπληρώτρια καθηγήτρια Παιδιατρικής - Παιδιατρικής Ρευματολογίας Α.Π.Θ. υπεύθυνη του Παιδιατρικού Ανοσολογικού και Ρευματολογικού Κέντρου Αναφοράς, Α' Παιδιατρική Κλινική Α.Π.Θ., Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

-Μαρία Σταυρακίδου, φυσικοθεραπεύτρια, εξωτερική συνεργάτης του Παιδιατρικού Ανοσολογικού και Ρευματολογικού Κέντρου Αναφοράς, Α' Παιδιατρική Κλινική Α.Π.Θ. Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και εξωτερική συνεργάτης του Ιατρείου Μετάβασης των Παιδιών με Ρευματικά Νοσήματα, Δ' Παθολογική Κλινική Α.Π.Θ.

Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

-Πολυξένη Πρατσίδου –Γκρέτση, πανεπιστημιακή υπότροφος Α.Π.Θ.

στην Παιδιατρική Ρευματολογία, Παιδιατρικό Ανοσολογικό και Ρευματολογικό Κέντρο Αναφοράς, Α' Παιδιατρική Κλινική Α.Π.Θ. Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

-Κωνσταντίνος Σερέτης, φυσικοθεραπευτής NDT/BOBATH.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass