ΑΠΟ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ ΩΣ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Επιμόρφωση προσωπικού στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2016 19:20

To γραφείο Διεθνών Σχέσεων του τμήματος Μορφωτικών Ανταλλαγών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, πραγματοποιεί την 1η διεθνή εβδομάδα επιμόρφωσης προσωπικού, στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ στις 28 Μαρτίου ως 1 Απριλίου 2016 στο Βόλο και θα φιλοξενήσει 25 συμμετέχοντες εταίρους από Πανεπιστήμια όλης της Ευρώπης.

Το πρόγραμμα Erasmus + σταθερά ενθαρρύνει την κινητικότητα τόσο μεταξύ φοιτητών όσο και σε επίπεδο διοικητικού και διδακτικού προσωπικού. Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για πρώτη φορά φέτος, με πρωτοβουλία του ιδρυματικού υπευθύνου του προγράμματος, καθηγητή κ. Δημήτρη Κουρέτα και την ενεργή δραστηριοποίηση των στελεχών του γραφείου διεθνών σχέσεων, διοργανώνει για πρώτη φορά διεθνή εβδομάδα επιμόρφωσης, ευελπιστώντας στην καθιέρωση της ως θεσμό, από το τοπικό εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης θα περιλαμβάνει γνωριμία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και τη στρατηγική λειτουργίας του σε πέντε πόλεις, ομάδες εργασίας ανά τομέα ενδιαφέροντος (διεθνείς σχέσεις, βιβλιοθήκη, μηχανοργάνωση), επαφή με τοπικούς φορείς και ξενάγηση στα φυσικά και πολιτιστικά μνημεία της ευρύτερης περιοχής.

Προτεραιότητα στους συμμετέχοντες θα δοθεί σε όσους προέρχονται από ιδρύματα εταίρους, προς ενίσχυση των ήδη υπαρχουσών συνεργασιών, αλλά θα υπάρξει χώρος και για νέες ακαδημαϊκές συμπράξεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass