ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ"

Κάλυψη μέσω "Animus" στις αξονικές

*Ακάλυπτο την Κυριακή το Πανεπιστημιακό καθώς δεν ζητήθηκε συνδρομή της ιδιωτικής κλινικής *Διαβεβαίωση για συνδρομή όποτε ξαναχρειαστούν τα νοσοκομεία

Δημοσίευση: 06 Απρ 2016 0:40

 

Η πρωτοβουλία ενός στελέχους του ΓΝΛ το οποίο και εφημέρευε, και η άμεση ανταπόκριση ιδιωτικής κλινικής, που επέδειξε την απαιτούμενη ευαισθησία, κάλυψαν τελικά τη Λάρισα το περασμένο Σάββατο για τις αξονικές τομογραφίες που χρειάστηκαν επείγοντα περιστατικά νοσηλευομένων.

Την Κυριακή, παρά και το δημοσίευμα της εφημερίδας που αναδείκνυε το σοβαρό πρόβλημα, δεν υπήρξε ανάλογο αίτημα κατά την εφημερία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Και έτσι τυχόν νοσηλευόμενοι που απαιτούσαν αξονική θα ταξίδευαν στο Νοσοκομείο του Βόλου, διότι εκτός λειτουργίας με βλάβη βρίσκεται και ο Αξονικός του Νοσοκομείου Τρικάλων. Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως και μάλλον εκεί στηρίχτηκαν οι ελπίδες της Λάρισας, ευτυχώς δεν απαιτήθηκε επείγουσα αξονική σοβαρού περιστατικού.

Ανεξήγητο παραμένει το γιατί η διοίκηση της ΥΠΕ ή του Πανεπιστημιακού ή η διεύθυνση του νοσοκομείου, δεν επικοινώνησαν με κάποιο από τα 5 ιδιωτικά κέντρα της Λάρισας που διαθέτουν Αξονικό, όταν μάλιστα είχε υπάρξει θετική ανταπόκριση ενός εξ αυτών.

Και ενώ το μεσημέρι του Σαββάτου, ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Λάμπρος Καραγιώργος, κατήγγειλε στην εφημερίδα την έλλειψη κάλυψης λόγω βλάβης στους Αξονικούς και των δύο νοσοκομείων της Λάρισας, προαναγγέλλοντας έκδοση δριμείας ανακοίνωσης του συλλόγου, ο διευθυντής του διοικητικού προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας Βασ. Σταμουλόπουλος έπραξε το απλούστερο: Είχε απευθύνει επισήμως αίτημα στην ιδιωτική Γενική Κλινική "Animus-Κυανούς Σταυρός", που εδρεύει στο κέντρο της Λάρισας, απ΄ όπου υπήρξε άμεση ανταπόκριση. Ο Αξονικός της ιδιωτικής Κλινικής εξυπηρέτησε το Σάββατο τους ασθενείς του Γενικού Νοσοκομείου για την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών που έχρηζαν αξονικών τομογραφιών.

Σε ανακοίνωση της Γενικής Κλινικής ‘’Animus-Κυανούς Σταυρός’’ αναφέρεται επίσης ότι την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, και τότε εξυπηρέτησε τους ασθενείς του Νοσοκομείου για την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών καθώς είχαν ξαναχαλάσει ταυτόχρονα οι Αξονικοί των δύο νοσοκομείων της Λάρισας και είχε διατυπωθεί επίσημο αίτημα του διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, του καθηγητή Ι. Φεζουλίδη που εκτελεί χρέη διοικητή.

Και η ανακοίνωση της Κλινικής καταλήγει: «Όπως διαπιστώνεται, το Ακτινολογικό Τμήμα της Γενικής Κλινικής "Animus Κυανούς Σταυρός", ανταποκρίθηκε άμεσα και επιτυχώς στο αίτημα των Γ.Ν.Λ. και Π.Γ.Ν.Λ. για εξυπηρέτηση των ασθενών τους. Στο μέλλον, για ολιγοήμερες βλάβες των απεικονιστικών συστημάτων των εν λόγω Νοσοκομείων, η Γενική Κλινική ‘’Animus-Κυανούς Σταυρός’’ είναι σε θέση να καλύψει όλα τα επείγοντα περιστατικά τους, μετά το πέρας δύο ωρών από την ανακοίνωση της βλάβης».

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass