ΠΕΡΙΘΑΛΠΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ "ΑΡΙΣΤΕΑ"

Εξόρμηση σε ιατρείο, ΚΕΠ και δημαρχείο

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2016 8:12

 

Tο Περιφερειακό Ιατρείο, το ΚΕΠ και το Δημαρχείο του Αμπελώνα επισκέφθηκαν οι περιθαλπόμενοι του ΑΜΕΑ Λάρισας «Ο ΑΡΙΣΤΕΥΣ» - δομή Αμπελώνα. Η δραστηριότητα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκπαίδευσης και ενημέρωσης των περιθαλπομένων, γνωριμία με την κοινωνία και τους τοπικούς φορείς.

Στο χώρο του Περιφερειακού Ιατρείου ξεναγήθηκαν οι περιθαλπόμενοι με τους συνοδούς και την πρόεδρο του ΚΚΠΠ Θεσσαλίας κ. Δήμητρα Ριζούλη από τον κ. Ιωάννη Αντωνόπουλο - ιατρό. Ενημερώθηκαν σχετικά με τη λειτουργία του ιατρείου, τον πληθυσμό που εξυπηρετεί και περιηγήθηκαν στους χώρους.

Για πρώτη φορά, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο δημαρχείο του Αμπελώνα από τους περιθαλπόμενους του ΑΜΕΑ Λάρισας «Ο ΑΡΙΣΤΕΥΣ» - δομή Αμπελώνα. Οι ωφελούμενοι ξεναγήθηκαν στον ισόγειο χώρο του Δημαρχείου, όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες, στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) και στο Γραφείο Διαχείρισης Υδατος, και ενημερώθηκαν από τη πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου κ. Ρούλα Σουρλαντζή για τη λειτουργία των υπηρεσιών. Ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Αμπελώνα κ. Κων. Χρυσοβέργης υποδέχτηκε τους περιθαλπόμενους, τους συνοδούς και την πρόεδρο του ΚΚΠΠ Θεσσαλίας κ. Δήμητρα Ριζούλη στην αίθουσα συνεδριάσεων του συμβουλίου στον πρώτο όροφο. Μαζί με την πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Αμπελώνα κ. Τασούλα Νταλαμπέκα, βρέθηκαν κοντά στα παιδιά και συνομίλησαν μαζί τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass