ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ – ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Εικόνες ντροπής στο ΠΕΔΥ της Λάρισας

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2016 11:15

 

Για έκτη συνεχόμενη εργάσιμη μέρα δεν προσήλθε καθαρίστρια χθες Παρασκευή στο κτίριο του ΠΕΔΥ Λάρισας, κάνοντας πλέον κάτι παραπάνω από εμφανές το πρόβλημα τόσο για τους εργαζόμενους στη... δομή υγείας της περιοχής, όσο και στους εκατοντάδες ασφαλισμένους που το επισκέπτονται καθημερινά.

Οι φωτογραφίες της «Ε» καταδεικνύουν το μέγεθος του προβλήματος, καθώς υπάρχουν τουαλέτες που είναι πλέον κλειστές, ενώ σε κάποιες άλλες η κατάσταση είναι πραγματικά αφόρητη, ενώ οι κατσαρίδες... σουλατσάρουν!

Μπορεί οι εργαζόμενοι του ΠΕΔΥ να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους ώστε να είναι καθαροί τουλάχιστον οι διάδρομοι, οι αίθουσες υποδοχής των ασφαλισμένων και τα ιατρεία, αλλά πλέον η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο.

Το πρόβλημα προέκυψε μετά την καθυστέρηση που υπάρχει στην παράταση της σύμβασης με την εταιρία καθαριότητας και όπως μαθαίνουμε αφορά και στα Κέντρα Υγείας που, όπως και το ΠΕΔΥ, υπάγονται στην αρμοδιότητα της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

Επιπρόσθετα, σοβαρή βλάβη έχει υποστεί το ένα από τα ασανσέρ του ΠΕΔΥ μένοντας πλέον εκτός λειτουργίας, ενώ εμφανείς είναι οι ελλείψεις και οι καταστροφές και στον υπόλοιπο εξοπλισμό που αφήνουν μια αίσθηση εγκατάλειψης στους επισκέπτες.

Μ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass