Η σιωπή του "κομμαντάντε" λιγάκι ύποπτη φαίνεται

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2016 15:56

* ΔΕΝ μπορεί κάτι δεν θα άκουσαν καλά, κάτι δεν θα κατάλαβαν εκεί στον Δήμο Αγιάς.

Δεν μπορεί ο κομμαντάντε Νέστωρ να αποφάσισε ξαφνικά τη μεταφορά του ιατρείου Στομίου στα Μεσάγγαλα για να εξυπηρετήσει τον Πλαταμώνα και τους Νέους Πόρους, που στο κάτω κάτω ανήκουν σε άλλη υγειονομική περιφέρεια. Και να αφήσει ένα μεγάλο κομμάτι της παραλιακής ζώνης του νομού υγειονομικά ακάλυπτο.

Αλλά και από την άλλη αυτή η σιωπή του κομμαντάντε λιγάκι ύποπτη φαίνεται. Δεν μπορεί, και αυτός κάτι όφειλε να πει για όσα του καταμαρτυρεί το Δημοτικό Συμβούλιο Αγιάς αλλά και για την απόφασή του να κλείσουν τα τρία ιατρεία τα Σαββατοκύριακα και να μείνουν ανοιχτά 4 Σαββατοκύριακα. Ή έστω να απαντήσει στη δυσαρέσκεια, στη δυσφορία των παραθεριστών μπροστά στα κλειστά ιατρεία την ώρα που η παραλιακή ζώνη έσφυζε από κίνηση.

Είναι το μίνιμουμ που μπορεί να κάνει, όχι βέβαια αν το επιθυμεί αλλά γιατί αποτελεί υποχρέωσή του απέναντι σε μια περιοχή, που απολάμβανε τα προηγούμενα χρόνια γνωστές -από τις αρχές του καλοκαιριού- υπηρεσίες υγείας. Έστω και αργά ας μάθουμε πια επισήμως ποιος είναι ο σχεδιασμός για τα τρία ιατρεία των παραλίων…

Δ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass