ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ

Ζήτησαν μέτρα για τη θωράκιση του Κ.Υ. Τυρνάβου

Δημοσίευση: 29 Μαρ 2017 22:10

Τη λήψη άμεσων μέτρων που θα διασφαλίζουν τη σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων και την ηρεμία των ασθενών στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου, ζήτησαν χθες από τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Νέστορα Αντωνίου, μέλη της διοίκησης του Συλλόγου Εργαζομένων στα Κέντρα Υγείας νομού Λάρισας και εκπρόσωποι εργαζομένων του νοσηλευτικού προσωπικού του Κέντρου Υγείας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα άμεσα, έστω και προσωρινά, μέτρα που πρέπει να ληφθούν μετά τα διαδοχικά κρούσματα επιθέσεων αγνώστων στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου, από τα οποία προκλήθηκαν υλικές ζημιές, ενώ κινδύνευσε και η ασφάλεια εργαζομένων και ασθενών.

Μετά τον πρόσφατο διαγωνισμό για την πρόσληψη security στο Κέντρο Υγείας, ο οποίος κηρύχθηκε άγονος και με δεδομένο ότι οι σχετικές διαδικασίες αποδεικνύονται χρονοβόρες, ζητήθηκε από τους εργαζομένους η λήψη άμεσων μέτρων, όπως η κατά το δυνατόν θωράκιση της μονάδας με αλλαγή της κεντρικής πόρτας και η τοποθέτηση κάγκελων, προκειμένου να καταστεί περισσότερο ασφαλής.

Ζητήθηκε παράλληλα από τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ να παρέμβει στη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, ώστε να αναλάβει το «Κουτλιμπάνειο» τη φύλαξη του Κέντρου Υγείας, κατά τις νυχτερινές ώρες, μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την πρόσληψη προσωπικού ασφαλείας.

Αποφασίστηκε, τέλος, να αναλάβει πρωτοβουλία ο κ. Αντωνίου, προκειμένου να πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα η εκκρεμούσα συνάντηση με τον δήμαρχο Τυρνάβου, Παναγιώτη Σαρχώση και τον αστυνομικό διοικητή Τυρνάβου, ώστε να ευαισθητοποιηθούν και οι φορείς της τοπικής κοινωνίας για την καταπολέμηση του προβλήματος.

Στη χθεσινή συνάντηση, συμμετείχαν, εκ μέρους του Συλλόγου Εργαζομένων στα Κέντρα Υγείας νομού Λάρισας Γιώργος Μπιρσίμης (πρόεδρος), Αντώνης Βαλιώτης (αντιπρόεδρος), Δημήτρης Γουναράς (ταμίας) και Βασίλης Κόντης (μέλος).

Μ.Κ. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass