ΝΟΔΕ ΝΔ ΛΑΡΙΣΑΣ:

Στην εντατική το ΕΚΑΒ

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2017 16:22

Την εικόνα των ασυντήρητων ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ επικρίνει με χθεσινή ανακοίνωσή του, την οποία συνοδεύει και με αντίστοιχη φωτογραφία, ο τομεάρχης Υγείας της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας Αθανάσιος Σαρατζιώτης.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση «Ποιος να αναζωογονήσει ποιον. Πώς πιστεύει η κυβέρνηση και το ΕΚΑΒ ότι θα ανταποκριθούν στις δύσκολες αυτές μέρες που μπαίνουμε σε κύμα καύσωνα; Εικόνες τραβηγμένες λίγα μέτρα πιο κάτω από τη Βάση του ΕΚΑΒ, μετά το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, κατά την έξοδο των ασθενοφόρων. Δύο ασθενοφόρα παράλυτα και με τους οδηγούς να προσπαθούν να ανταποκριθούν και ως μηχανικοί βλαβών.

Τεράστια αναστάτωση προκάλεσε αυτή η εικόνα σε όλους τους συμπολίτες μας, που για πολύ ώρα αντίκριζαν αυτή την εικόνα. Ασθενής αφηγήθηκε πως για πολύ ώρα καλούσε ασθενοφόρο αλλά αυτό δεν έφθανε ποτέ. Πώς άλλωστε; Και όχι μόνο αυτό, αλλά αυτόματα δυο ασθενοφόρα βγήκαν εκτός λειτουργίας.Ασυντήρητα ασθενοφόρα με ασθενείς να κινδυνεύουν για τη ζωή τους καθώς και το ένα από τα δυο ασθενοφόρα ουσιαστικά κατέρρευσε στην κατηφόρα. Όπως άλλωστε και η υγεία στη χώρα μας. Μία εικόνα χίλιες λέξεις».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass